Samo je nestala

Pjevačica koju nitko nije vidio 18 mjeseci konačno otkrila zašto se skrivala od javnosti

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Novozelandska pjevačica Lorde u novom intervjuu otkrila je zašto se skrivala od javnosti zadnjih 18 mjeseci.

Pjevačica Lorde krajem listopada ove godine snimljena je u rodnom Aucklandu tijekom šetnje s dečkom Justinom Warrenom, a prije toga je nitko nije vidio 18 mjeseci.

Pogledaj i ovo Lorde Gdje prvo gledati? Svjetska pop senzacija nakon spektakla u Hrvatskoj odvažila se na veliku promjenu, no sve je zasjenilo nikad golišavije izdanje!

24-godišnja Novozelanđanka pravog imena Ella Marija Lani Yelich-O'Connor sada je otkrila zašto se povukla iz javnosti i s društvenih mreža u novom intervjuu koji ju je ponovno vratio u središte pažnje.

"Djelomičan razlog zbog kojeg sam se povukla s društvenih mreža, osim što sam se osjećala kao da gubim svoju slobodnu volju, bio je golemi stres koji sam osjećala zbog našeg planeta, sistemskog rasizma i policijske brutalnosti", otkrila je Lorde za časopis Interview, a na intervju je pristala jer je o stvarima koje su joj smetale odlučila prestati šutjeti.

"Važno je znati kada treba govoriti, a kada slušati i znam da je bjelačka šutnja trenutno štetnija od selfieja s protesta protiv određenih ljudskih prava. Dakle, da budem jasna, neprekidna sistemska policijska brutalnost je rasistička, odvratna i nimalo iznenađujuća", objasnila je pjevačica.

Lorde je u svibnju 2018. godine obrisala sve fotografije s Instagrama osim tri koje i dalje stoje jedine na njezinom profilu. Također je 2017. godine obrisala svoj račun na Twitteru.

Zadnji put je, prije listopada, u javnosti snimljena u ožujku 2019. godine, također s Justinom Warrenom, koji inače radi u diskografskoj kući Universal Music s kojom pjevačica ima ugovor. O njihovoj vezi počelo se šuškati 2016. godine no tada su tvrdili da su samo suradnici i prijatelji.

"Ella i ja godinama surađujemo i dobri smo prijatelji. Bilo kakve glasine o tome da smo par su smiješne", govorio je prije četiri godine Warren. U međuvremenu su proputovali svijet zajedno zahvaljujući njezinim turnejama te su se sve više zbližavali, sve dok zaista nisu postali par.

Lorde se proslavila 2016. godine pjesmom "Royals" koja joj je donjela svjetsku slavu, a njezin drugi studijski album "Melodrama" proglašen je jednim od najboljih pop-albuma desetljeća.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene