Sve je dobro!

Petar Grašo oglasio se o svom zdravlju i umirio fanove: ''Kao što vidite, nema infuzije, nema bolnice, bolje sam nego ikad!''

Petar Grašo Petar Grašo DNEVNIK.hr 1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo i Tedi Splato Petar Grašo i Tedi Splato Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo Petar Grašo +22 Petar Grašo Galerija

Petar Grašo završio je u bolnici zbog iznimne iscrpljenosti, a sada se javio iz košarkaške dvorane pun pozitivne energije.

Pjevač Petar Grašo nedavno je završio na infuziji, no sad se oglasio o svom zdravstvenom stanju. 

Pogledaj i ovo Petar Grašo i Hana Huljić spominju Danijelu Hana i Grašo snimljeni u Splitu, pogledajte kako se ponašaju u rodnom gradu, njihovi sugrađani nešto ne prestaju komentirati!

Na svom Instagram profilu podijelio je video iz košarkaške dvorane. 

"4.8. Stari Grad Sarajevo, 5.8., trg, Kotor, 12. 8. Arena Pula, vidimo se! Kao što vidite, nema infuzije, nema bolnice, bolje sam nego ikad", rekao je Grašo.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Petar Grašo (@petargrasoofficial)

A onda opet ispod u opisu još jednom naglasio kako je apsolutno sve u najboljem redu:

"Živ i zdrav... I spreman za fenomenalan nadolazeći tjedan".

Prisjetimo se, zbog iznimne iscrpljenosti koja je uslijedila nakon brojnih nastupa i Grašina putovanja proteklih nekoliko dana Petru je pozlilo od iscrpljenosti, pa je primio infuziju. 

 ''Petar je dobro, nastupao je tu večer i sljedeću nakon nje'', rekla je Martina Podgorski, Petrova voditeljica za odnose s javnošću. 

Grašo je proteklih dana imao iznimno naporne dane jer je svakodnevno morao biti u drugome mjestu kako bi nastupio, pa je u nekoliko dana boravio u Zagrebu, Dubrovniku, Splitu, a posebno uzbuđenje odradilo je svoje i zbog nedavne vijesti o rođenju njegove prve kćerkice Albe.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 Madalina Ghenea - 5 +12 Madalina Ghenea - 4 Celebrity Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +17 Marijana Seifert Zanimljivosti Sestra Marijane iz Big Brothera oglasila se o njezinu nestanku: ''Nažalost, više ne mislim da je živa, što više otkrivamo, više smo u šoku''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene