Marijana Seifert u travnju je nestala u Zagrebu, udaljila se s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici i od tada joj se gubi svaki trag. Maja Kovačević, sestra nestale Marijane Seifert, sada je o njezinu nestanku progovorila za Slobodnu Dalmaciju.

Galerija Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +19 Marijana Seifert

Marijana Seifert, koju je javnost upoznala tijekom sudjelovanja u showu ''Big Brother'', nestala je 26. travnja u noći kada je otišla iz doma u kojem je živjela sa suprugom i djecom na Savici. Na Mostu mladosti slučajni je prolaznik u zoru pronašao njezinu torbicu s dokumentima i mobitelom, a unatoč silnoj potrazi po rijeci Savi - još nije pronađena.

Vezani članci Marijana Seifert Dok traje potraga za Marijanom iz Big Brothera, njezina sestra napravila je neočekivan potez: "Ovo je lakši način da dođem do zarade" Marijana Seifert Policija opet intenzivno traga za Marijanom iz Big Brothera četiri mjeseca nakon nestanka, zna se i zašto

Maja Kovačević, Marijanina sestra, za Slobodnu Dalmaciju sada je dala nekoliko izjava o sestrinu nestanku. 

"U noći dok je Marijana vjerojatno umirala sanjala sam kako se nas dvije pozdravljamo. Sutradan kad sam se probudila, odmah sam posegnula za mobitelom i nazvala sestru, s kojom se nisam čula mjesec dana. Nije se javljala, a ja sam već tad imala čudan osjećaj", ispričala je Maja drhtavim glasom za Slobodnu. 

Kako kaže, posebno joj je bilo čudno što nije ni odgovarala u grupu "Sestre" na WhatsAppu, u kojoj su bile njih četiri - Anet, Marijana, Sendi i Maja. Malo kasnije saznala je vijest o kojoj će pričati cijela Hrvatska.

Maja kaže da je istupila u medije kako bi otkrila pitanja koja muče obitelj, ali i nju samu. Potraga za Marijanom nije dugo trajala.

"Nažalost, više ne mislim da je živa. Osjećam da je nema. Samo želimo konačno doznati pravu istinu i da se možemo od nje dostojno oprostiti", ispričala je.

Istina će kad-tad izaći na vidjelo.

"Naša potraga za istinom traje svakodnevno, a što više otkrivamo, više smo u šoku. Jednostavno, puno je toga čudno oko te večeri kad je nestala. Njen suprug Karlo nekoliko je puta promijenio iskaz na policiji. Ne želim ovime kazati da joj je nešto napravio, ali neka samo kaže što se događalo u stanu, jer sam uvjerena da je došlo do svađe među njima. Meni je sve to jako čudno i dok ne saznam istinu, s njime ne mogu imati kontakt, teško mi je jer znam da neću moći viđati nećaka, ali ostajem pri svome."

Na Mostu mladosti nema kamera, a Marijanu su navodno snimile kamere u noći nestanka kako izlazi iz zgrade.

Roditelji su je zadnji put vidjeli za Uskrs, a ističe i da policija nije napravila posao u potpunosti kako bi trebala. 

"Ponudili su nam tek šture odgovore. Da je izašla iz stana i uputila se prema mostu. Nije mi jasno zašto je potraga bila usmjerena samo na Savu, zašto je nisu tražili na Sljemenu? Imali smo informacije da bi se tamo mogla nalaziti. Opet vam kažem, cijela ta priča jako je čudna. Netko je nešto morao vidjeti, pa ne može osoba samo tako nestati."

Prisjetimo se, nestanak je prijavio njezin suprug Karlo Seifert, koji je otkrio da je Marijanu vidio posljednji put u noći s 26. na 27. travnja kad su išli na spavanje te da je nije bilo kad se probudio.

U trenutku nestanka bila je odjevena u kratku majicu boje senfa, crnu sportsku jaknu, tajice crne boje s bijelo-crvenom crtom i svijetle tenisice.

Zovu je senzacijom Instagrama i kažu da izgleda nestvarno, a nove fotografije ove ljepotice opravdavaju sve spomenuto! Madalina Ghenea - 10 Madalina Ghenea - 11 Madalina Ghenea - 13 +25 Madalina Ghenea - 5

Kći Harisa Džinovića zbog seksi fotki obitelji zadaje glavobolje, dok se njezin brat uglavnom skriva od medija! Đina Džinović - 1 Đina Džinović - 2 Đina Džinović - 3 +28 Đina Džinović - 4

 

 

 

Još brže do svakodnevnih vijesti prilagođenih tebi. PREUZMI novu Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima. Preuzmi novu DNEVNIK.hr aplikaciju