''Molim sve one...''

Otac nestale Marijane iz Big Brothera komentirao izjave kćeri Maje: ''Ne znam o čemu ona priča. Apelirao bih na jednu stvar...''

Marijana Seifert, Ivo Kovačević Marijana Seifert, Ivo Kovačević Tomislav Miletic/PIXSELL 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Marijana Seifert, Ivo Kovačević Maja Kovačević - 1 Marijana Seifert Marijana Seifert s ocem Ivom Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert i Horvat Čagalj Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert Marijana Seifert +15 Marijana Seifert Galerija

Uoči ulaska u srpski show ''Zadruga'' Maja Kovačević dala je par izjava o nestanku sestre Marijane Seifert, a sada se o tome oglasio njihov otac Ivo Kovačević.

Sestra nestale Marijane Seifert iz Big Brothera tijekom vikenda je ušla u srpski show ''Zadruga''.

Pogledaj i ovo Maja Kovačević teških godinu dana Sestra nestale Marijane Seifert u suzama napustila srpski reality: "Slomljena sam, izgubila sam dva člana obitelji"

Uoči ulaska u emisiju u razgovoru s voditeljicom Dušicom Jakovljević odgovorila je na nekoliko pitanja o nestanku sestre, a već je ranije istaknula da je ulazak u reality ugovorila prije nego što je njezinu obitelj snašla ova situacija.

''Večeras je moj ulazak i ne bih htjela fokusirati se i o tome pričati, za sve postoji vrijeme. Mi smo kao obitelj dali sve od sebe i saznali smo 99,9% toga. Kada budem bila spremna to ispričati to, podijelit ću to s javnošću. Dobila sam sliku što se dogodilo i nekako pokušavam to prihvatiti.. Saznali smo sve što je bilo'', rekla je Maja te se dotaknula i Marijaninog bivšeg supruga Nemeša.

''Za Nemeša sam vidjela u medijima da je bio šokiran, ali ni sa kim o tome ne pričam osim sa svojim najbližima. Nisam bila u kontaktu s Nemešom. Jedino s obitelji pričam o tome i zajedno dijelimo plač i suze.. Teško mi je bilo doći ovdje'', rekla je.

Ove izjave mnoge su ostavile u nevjerici da bi se dan kasnije na sve osvrnuo njihov otac Ivo Kovačević.

''Ja stvarno ne znam o čemu Maja priča? O kakvoj istini? Shvatite me, nije nam drago da je uopće išla tamo i ne želim ulaziti u njezine razloge zašto je to rekla... Mogu vam kazati da je istraga o Marijaninom nestanku i dalje otvorena i traje. Apeliram ovim putem da vi novinari ne zaboravite na moju kćer i s vremena na vrijeme podsjetite javnost na njezin nestanak. Također, molim sve one koji nešto znaju o tome što se uistinu dogodilo te večeri kad je Marijana nestala da kažu policiji ili dođu do mene preko vas u Slobodnoj Dalmaciji'', komentirao je i zamolio Ivo Kovačević, a njegova supruga Gordana ponovila je suprugov apel.

Podsjetimo, Marijana je ove godine u travnju nestala u Zagrebu, udaljila se s adrese prebivališta u Lastovskoj ulici i od tada joj se gubi svaki trag. Njen nestanak prijavio je suprug Karlo Seifert.

Proteklih mjeseci lagano se otkrivaju detalji kobne noći, ali još uvijek se ne zna gdje je Marijana i tko je kriv za njen nestanak.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Dugonjić, Supertalent - 1 Ivana Dugonjić, Supertalent - 2 Martina Tomčić, Supertalent Ivana Dugonjić, Supertalent - 4 +10 Ivana Dugonjić, Supertalent - 1 Celebrity Martina nije uspjela zadržati suze, a jedva se sabrala da nešto kaže: "Ti si meni bolja nego Adele!"

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Kristina Krepela i Marin Miletić s njegovim kćerima - 1 Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela Marin Miletić i Kristina Krepela +21 Kristina Krepela Celebrity Marin Miletić centrom Zagreba prošetao s Kristinom Krepelom i kćerima, očito je da su djevojke prezadovoljne tatinom odabranicom!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene