hit-snimka

Pogledajte što su obožavatelji Aleksandre Prijović radili u garaži Arene Zagreb, show se nastavio i nakon koncerta!

Kolo u garaži Arene Zagreb Kolo u garaži Arene Zagreb TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Kolo u garaži Arene Zagreb Kolo u garaži Arene Zagreb Kolo u garaži Arene Zagreb Kolo u garaži Arene Zagreb Aleksandra Prijović Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 10 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 11 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 12 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 13 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 14 +19 Drugi koncert Aleksandre Prijović u Areni Zagreb - 15 Galerija

Osvanula je vesela snimka obožavatelja Aleksandre Prijović i garaže Arene Zagreb.

Regionalna zvijezda Aleksnadra Prijović dvije večere zaredom priredila je spektakl u Areni Zagreb, a nakon njezina drugog koncerta, show se nastavio i u garaži.

"Dok se čeka izlaz iz garaže poslije Prijovićkinog koncerta, jedno kolce", napisala je jedna korisnica TikToka uz snimku na kojoj veseli obožavatelji plešu kolo u garaži.

@a.b.754

Dok se čeka izlaz iz garaže poslije Prijovićkinog koncerta jedno kolce 😂😂😂😂🇭🇷🇭🇷🇭🇷🇭🇷

♬ original sound - Maja🦋✨

Na snimci se čuje i kako rasplesana ekipa negoduje jer se u jednom trenutku ugasila glazba, a kada je ponovno zasvirala, kolo se nastavilo.

"Prejako", "Jao", neki su od komentara ispod hit-snimke.

Aleksandra će zabavljati obožavatelje u Areni Zagreb svaku večer do srijede, izuzev utorka, a svih pet koncerata je rasprodano.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Sin Nives Celzijus Dino Drpić i Nives Celzijus - 4 Dino Drpić i Nives Celzijus - 3 Dino Drpić i Nives Celzijus - 2 +25 Dino Drpić i Nives Celzijus - 6 Celebrity Nives Celzijus pokazala sina, koji je slika i prilika svojeg oca, a i on im se pridružio na jednoj fotki!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Rozga Jelena Rozga i Ivan Huljić Ivan Huljić Jelena Rozga u Novom Sadu - 1 +25 Jelena Rozga u Novom Sadu - 2 Celebrity Je li Jelena Rozga ovom fotkom potvrdila glasine koje kruže ovih dana? Pozirala je na Adventu u Zagrebu ispred kućice Ivana Huljića

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene