Postala je fenomen

Rođena je kao dječak, a danas je djevojčica kojoj se s 10 godina smiješi prvi milijun, ali nekima se to baš i ne sviđa

Noella McMaher - 2 Noella McMaher - 2 Noella McMaher/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Noella McMaher - 18 Noella McMaher - 17 Noella McMaher - 16 Noella McMaher - 15 Noella McMaher - 14 Noella McMaher - 13 Noella McMaher - 12 Noella McMaher - 11 Noella McMaher - 10 Noella McMaher - 9 +7 Noella McMaher - 8 Galerija

Noella McMaher postala je najmlađa transrodna manekenka na svijetu sa samo deset godina, a čini se da njezina uspješna karijera tek počinje.

Svjetski mediji raspisali su se o 10-godišnjoj Noelli McMaher, koja je postala najmlađa transrodna manekenka na svijetu, a njezina obitelj tvrdi da je rođena s jakim i sigurnim osjećajem identiteta i ta se samouvjerenost jasno vidi kada korača modnim pistama.

Noella, za koju modni znalci kažu da bi mogla zaraditi svoj prvi milijun već u sljedećoj godini, prvi put se identificirala kao transrodna osoba sa samo dvije i pol godine, što je potvrdila njezina majka Dee, a koja se sada identificira kao transrodni muškarac i navodi Noellu kao inspiraciju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Noella 🏳️‍⚧️ (@thenoellabella)

"Moj suprug i ja smo nebinarni. Što se tiče rodnog identiteta, Noella se izjasnila prije nas. Rođena je sa žestokim i sigurnim osjećajem identiteta. Sve je počelo kada je imala dvije i pol godine, skoro tri. Kada bi joj netko rekao da je sladak dječak, ona bi uzvratila i uzviknula: 'Nisam dječak, ja sam djevojčica!'", izjavila je u ekskluzivnom intervjuu za The Mail on Sunday njezina majka.

To je izazvalo lavinu reakcija, a neki su zaključili da je priča odvratna i iskazali su zabrinutost jer smatraju da ju je Dee natjerala da postane trans.

Noella se društveno promijenila s četiri godine, a obitelj je promijenila i njezin zakonski rodni list, na kojem su spol dječaka promijenili u djevojčicu, i to kada je imala šest godina.

Na naslovnice medija u Americi dospjela je prošli tjedan kada je postala najmlađi transrodni model koji je prošetao na jednoj modnoj reviji u New Yorku. Ubrzo su je počeli bombardirati ponudama za nove modne poslove i ove će godine prošetati pistom na Pariškom tjednu mode.

"Noella je fenomen. Ona ima samo deset godina, ali predstavlja toliko toga u smislu gdje je svijet sada. Vidimo sve više transrodnih modela, a ona je najbolji uzor. Toliko je samouvjerena za nekoga tako mladog. Ona je sposobna zaraditi milijun do dva milijuna dolara u idućoj godini", izjavio je jedan holivudski agent.

No, ubrzo se pokazalo i da je nakon medijske pompe Noellin otac Timothy McCord izbrisao profile na društvenim mrežama, a on je navodno bio protiv njezine tranzicije, pa joj je prema pisanju stranih medija čak slomio ruku kada ju je pokušao natjerati da obuče mušku pidžamu.

Prema pravnim dokumentima, McCord je priznao krivnju za optužbu za ugrožavanje djeteta i izjavio je ovih dana kako se davno razišao s Dee i od incidenta nije vidio dijete.

"Pokušao sam se vratiti u njihove živote, ali bilo je previše sporno i stresno za sve", izjavio je.

Dee je danas u vezi s 32-godišnjom ženom koja se također identificira kao transrodna osoba i imaju dijete koje također odgajaju kao nebinarno.

1/25 >> Pogledaji ovu galeriju Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha Bebe Rexha +20 Bebe Rexha Celebrity Cijelu večer pridržavala je grudi zbog dubokog dekoltea na haljini, ove scene posebno su zabavile paparazze na zadatku!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maneskin - 2 Maneskin - 5 Maneskin - 6 Maneskin - 8 +7 Maneskin - 7 Celebrity Talijan koji je zaludio žene priredio golišavi spektakl s kolegicom, kad je okrenuo leđa publici, imalo se što vidjeti!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene