Vrlo hrabro!

Žena koju zovu boginjom ljepote uhvaćena u izlasku za koji je posebno naglasila raskošan dekolte

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger/Instagram 1/18 >> Pogledaji ovu galeriju Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger - 7 Nicole Scherzinger - 8 Nicole Scherzinger - 9 Nicole Scherzinger - 10 Nicole Scherzinger - 11 Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger - 3 Nicole Scherzinger - 4 Nicole Scherzinger - 5 +7 Nicole Scherzinger - 6 Galerija

Nicole Scherzinger zablistala je u elegantnom odijelu i pokazala svoje bujno poprsje.

Pjevačica Nicole Scherzinger za večeru je odjenula elegantno bijelo-zlatno odijelo u kojem je pokazala svoje atribute.

Pogledaj i ovo Nicole Scherzinger Ne možeš ne gledati! S raskošnog poprsja božice ljepote nije bilo lako skrenuti pogled, jedva je sve pospremila u tijesni korzet

Naime, ispod raskopčanog sakoa nosila je topić istog materijala s istim detaljima i tako naglasila svoje raskošne grudi i pokazala zgodnu figuru. Cijelu kombinaciju ukrasila je šljokičastim srebrnim salonkama i zlatnim okruglim naušnicama. Svoju dugu crnu kosu držala je raspuštenom. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nicole Scherzinger (@nicolescherzinger)

Godine joj ne mogu ništa, a pjevačica stari kao dobro vino te joj mnogi zavide na vitkoj liniji i isklesanom tijelu.

Nicole često zovu ženom božicom zbog svoje idealne figure koju drži još od mladih dana kad je pjevala u popularnoj grupi Pussycat Dolls.

Od 2019. godine, Nicole je u vezi sa zgodnim Thomom Evansom, a upoznali su se na snimanju talent showa u kojem je Nicole sudjelovala kao članica žirija.

S trenutnim dečkom objavila je i nove fotografije, a paru ne prestaju pristizati pohvale i lijepe želje za budućnost veze.

Pjevačica prije baš i nije imala sreće u ljubavi, no čini se da je sada konačno pronašla svoju srodnu dušu. U prošlosti je ljubila vozača formule Lewisa Hamiltona i bugarskog tenisača Grigora Dimitrova, a te veze su neslavno završile.

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +6 Sandra Bagarić Celebrity Sandra Bagarić objavila fotku u vrućim hlačicama i badiću pa napisala nešto s čime se pratitelji nisu složili!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene