Objasnili su joj neke stvari!

Sandra Bagarić objavila fotku u vrućim hlačicama i badiću pa napisala nešto s čime se pratitelji nisu složili!

Sandra Bagarić Sandra Bagarić Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić Sandra Bagarić +0 Sandra Bagarić Galerija

I Sandra Bagarić je na morskom godišnjem, a s odmora je podijelila fotografiju, ispod koje je stavila i zanimljiv opis.

I operna pjevačica Sandra Bagarić svoj godišnji odmor provodi na moru, a od tamo je objavila fotografiju u vrućim hlačicama te stavila opis u svojem stilu. 

Pogledaj i ovo Sandra Bagarić Kao da ne stari! Sandri Bagarić jedan pratitelj postavio je pitanje na koje mnogi pomisle kad ju vide!

"Znam, imam veliko dupe i celulit... Al baš se dobro osjećam", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Sandra Bagarić (@sandra_bagaric)

Veselo pozirajući s pogledom na more u gornjem dijelu badića i kratkim traper-hlačicama pokazala je obline i vitku figuru, a kao modni dodatak nosila je sunčane naočale.

Njezini pratitelji u komentarima su joj pisali:

"Nisi ti debela, ti si lijepo popunjena", "Nit velikog dupeta, nit celulita", "Super", "Izgledaš bolje nego neke mlade cure!", "Prekrasno izgledaš".

Inače, Sandra je već više od 24 godine u braku s pijanistom Darkom Domitrovićem, a njih dvoje imaju jednu od zanimljivijih ljubavnih priča među domaćim parovima.

"Čim sam ga ugledala, znala sam da je on moja srodna duša i shvatila sam, da nisam, da on mene ni dan-danas ne bi zaprosio. Kleknula sam, radila predstavu, prije svega da sebe zabavim. Da nije bilo toga, ne bi se imali čega sjećati", ispričala je jednom prilikom Sandra za IN Magazin.

Vjenčali su se 1997., nakon pet i pol godina veze, a zajedno imaju sinove Marka i Lovru.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 1 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 2 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 3 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 4 +16 Ispraćaj Olivera Dragojevića u Splitu - 5 Zanimljivosti Prije četiri godine ovi veličanstveni prizori iz Splita obišli su svijet, a još uvijek nikoga ne ostavljaju ravnodušnim!

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić Tatjana Jurić Tatjana Jurić sa svojim psom Tatjana Jurić - 1 +2 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić javila se iz bolničkog kreveta i objasnila što se dogodilo: "Što i kako dalje, vidjet ćemo''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene