Otkrila i zašto

Studirala je s Markom Zuckerbergom i na Instagramu ju prati 7 milijuna ljudi, ali za Facebook ne želi ni čuti

Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Afp 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) Natalie Portman (Foto: AFP) +0 Natalie Portman (Foto: Getty Images) Galerija

Natalie Portman otkrila je zašto nikada neće imati profil na Facebooku iako je studirala s njegovim osnivačem Markom Zuckerbergom.

Iako ju na Instagramu prati 7,3 milijuna ljudi, holivudska glumica Natalie Portman ne želi ni čuti za ideju da si otvori profil na Facebooku, gdje bi ju, vjerujemo, vrlo brzo zapratio sličan, ako ne i veći broj obožavatelja.

Pogledaj i ovo May December pogledati čim prije! Jedan od provokativnijih filmova koji ćete pogledati ove godine: Zbunit će vas, ali bit će vam drago jer se našao na vašoj listi!

No 39-godišnja Natalie je u intervjuu za australski talk show "The Project" objasnila kako smatra da je pred Facebookom dug put filtriranja od lažnih vijesti, a u kritiziranju je nije spriječila činjenica da je pohađala Sveučilište Harvard zajedno s njegovim osnivačem Markom Zuckerbergom.

"Znate, Facebook je pokrenut u školi kada sam i ja tamo bila. No nisam mu se tada, a ni poslije nikada pridružila", izjavila je i dodala kako Markova društvena mreža mora proći veću odgovornost za vrstu sadržaja koji se objavljuje na toj platformi.

"S obzirom na to da su to svojevrsne izdavačke platforme, predstavljaju neke informacije koje ljudi shvaćaju kao činjenice", zaključila je.

U jednom od prošlogodišnjih intervjua istaknula je kako je sretna što je odrastala bez društvenih mreža te što se mogla baviti stvarima koje voli i pritom ih ne dokumentirati za objave s drugima. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Natalie Portman (@natalieportman)

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Celebrity Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene