Uvijek originalna!

Jedna od najbogatijih Hrvatica u ovom izdanju nikako nije mogla neopaženo prošetati centrom Zagreba

Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Instagram 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić (Foto: Instagram) Borna Kotromanić (Foto: Goran Perešin) Borna Kotromanić +0 Borna Kotromanić (FOTO: Igor Kralj/PIXSELL) Galerija

Borna Kotromanić mamila je poglede svojom odjevnom kombinacijom za šetnju Zagrebom.

Blogerica i bivša modna dizajnerica Borna Kotromanić (46) poznata je po svojem osebujnom modnom izričaju kojim plijeni pažnju gdje god se pojavi.

Pogledaj i ovo Zvijezde o vjenčanju - 1 ''to je takav smjeh bio...'' Anegdote s vjenčanja domaćih zvijezda: ''Ljeto je bilo, prozor je bio otvoren i odjednom ptice dvije tri dolete...''

Tako se za vikend uspjela istaknuti i na prepunom zagrebačkom Cvjetnom trgu u još jednoj originalnoj kombinaciji zbog koje nije mogla proći neopaženo, iako je lice djelomično prekrila vizirom.

Borna je centrom grada prošetala sa svojim psićem u bijeloj jakni s krznom, preko koje je prebacila čupavu trobojnu torbicu, crvenim hlačama i upadljivim čizmama s logotipima luksuzne modne kuće Fendi. U ruci je nosila kavu za van jer su kafići trenutačno zatvoreni zbog pandemije koronavirusa, što nju, ali ni mnoge druge Zagrepčane nije spriječilo da i ovaj vikend prošetaju svoje kombinacije po popularnoj "špici".

Inače, Borna se može pohvaliti titulom jedne od najbogatijih Hrvatica koju je stekla nakon razvoda s multimilijunašem Lukom Rajićem 2004. godine.

Bivši supružnici imaju sinove Bornu, Luku i Frana, a bivša dizajnerica je četvrtog sina Rafaela dobila 2009. s biznismenom Ronom Haleom.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene