Tko će ići kući?

Netko će večeras napustiti MasterChef kuhinju, pred stres test neki ne mogu sakriti uznemirenost: "Sada smo svi više povezani"

Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Nova TV 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef Sedamnaesta emisija showa MasterChef +0 Sedamnaesta emisija showa MasterChef Galerija

U 17. epizodi showa "MasterChef" tri kandidatkinje će morati kuhati u stres testu i pokušati se izboriti za svoj ostanak.

U stres testu ovoga puta bit će tri kandidatkinje – Ana Marija, Klavdija i Gorana. Jedna od njih će napustiti svoje MasterChef putovanje, ali sve tri u kuhinju će ući s velikom dozom optimizma i željom da sprave što bolje jelo.

Pogledaj i ovo Stjepan Vukadin, Melkior Bašić i Damir Tomljanović objasnili su i svoju odluku Promjene u žiriju MasterChefa, evo tko napušta show: "Novoj postavi želimo super sezonu, vrijeme je za nove izazove…''

''Htjela bih se koncentrirati i odraditi kako treba. Idem opušteno u ovaj eliminacijski izazov'', rekla je Klavdija dok je pakirala kofere jer možda je upravo ovo dan kada ona napušta vilu.

Ana Marija također se osvrnula na formu s kojom će ući u kuhinju ovoga puta: ''Možda mi je fokus danas malo slabiji nego inače, pod velikim pritiskom možda ne može do izražaja doći naša kreativnost''.

''Osjećam se odlično, sretna sam. Današnji eliminacijski izazov ne smatram opasnosti, mislim da ću nešto i naučiti'', rekla je Gorana dodajući da će kuhati ''baš sa srcem''.

Današnje ispadanje je kod kandidata probudilo i dozu uznemirenosti i emocije.

''Uznemireni smo, jer smo sada svi previše povezani. Napeto je nama koliko i njima'', priznala je Karmen.

Kandidatkinje u stres testu bodrit će ostali kandidati s galerije, a morat će replicirati jelo ispod zvona - svinjski file, redukciju od crnog vina, krokete od svježeg kravljeg sira i čimulice, a imat će priliku odabrati i po jednog kandidata ili kandidatkinju tko će im biti pomoćnik, a neki će izbori iznenaditi žiri.

Ne propustite napetu epizodu MasterChefa, večeras od 21.20 na Novoj TV!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene