A bila je velika zvijezda

Od omiljene ljepotice do žene koja zabrinjava otužnim pojavama na ulici, svi se pitaju zašto si je to učinila

Mischa Barton (Foto: Getty Images) Mischa Barton (Foto: Getty Images) Getty Images 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Mischa Barton (Foto: Getty Images) +0 Ekipa serije The O.C. (Foto: Getty Images) Galerija

Mischa Barton snimljena kako se tužnog pogleda šeće ulicama Los Angelesa, nakon što joj je ponovno propao povratak u glumačke vode.

Američka glumica i zvijezda nekad popularne tinejdžerske serije "The O.C." Mischa Barton u posljednje vrijeme sve više i više zabrinjava svoje obožavatelje svojim pojavljivanjima i ponašanjem u javnosti.

Pogledaj i ovo Mischa Barton Prepoznajete je? Bivša zvijezda viđena nakon dugo vremena: Od njezine ljepote i dana najveće slave malo je ostalo!

Ništa drugačije nije bilo ni ovih dana kada je uočena kako se šeće u blizini svog doma u Los Angelesu, sa zaštitnom maskom na licu, ali njezin tužni i zamišljeni pogled nikome nije promaknuo. U širokoj odjeći pokušala je sakriti i višak kilograma koje je prikupila najvjerojatnije uslijed borbe s teškom ovisnošću o alkoholu, koju se više ni ne trudi sakriti.

Naime, Mischa je već nekoliko puta snimljena kako tetura s čašom vina u ruci oko kuće ili sjedi na prilazu, a brojne rehabilitacije očito joj ne pomažu dovoljno.

Tijekom karijere odigrala je desetke glumačkih uloga, ali svjetsku slavu donio joj je lik Marisse Cooper u hit-seriji "The O.C.", u kojoj je glumila od 2003. do 2006. godine. Nedavno se nakon nekoliko godina ponovno vratila na male ekrane u seriji "The Hills: New Beginnings". Serija će dobiti i drugu sezonu, ali priča se da će Mischu zamijeniti glumica Caroline D'Amore.

Trenutačno je u vezi s kolegom Marcom Flaminijem, a u kolovozu prošle godine razišla se od australskog manekena Jamesa Abercrombieja nakon što su zajedno proveli dvije godine.

S obzirom na to da je rođena u Londonu, a odrasla u New Yorku, Mischa danas živi i radi na relaciji između Velike Britanije i SAD-a. Život joj je, nažalost, obilježila teška ovisnost o alkoholu koji konzumira od svoje 14. godine, a nekoliko je puta bila i uhićena zbog vožnje pod utjecajem alkohola.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene