Šarmerica!

Kći Željka Joksimovića novom fotkom dokazala da je zaista prava ljepotica: ''Izgledaš baš prirodno!''

Mina Joksimović Mina Joksimović Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović Mina Joksimović - 12 Mina Joksimović - 13 Mina Joksimović - 14 Mina Joksimović - 15 Mina Joksimović - 10 Mina Joksimović - 11 Mina Joksimović - 3 +9 Mina Joksimović - 4 Galerija

Mina Joksimović uživa na odmoru, a od tamo je podijelila i fotku u pletenom kaftanu u kojem je istaknula svoju vitku figuru i bujne atribute.

Mina Joksimović vidno uživa u ljetnim danima, pa rado dijeli fotografije u ljetnim kombinacijama i pokazuje kako provodi svoje dane.

Pogledaj i ovo Mina Joksimović nije odoljela? Kći Željka Joksimovića podijelila novu fotografiju na kojoj izgleda potpuno drugačije: "Nisi to trebala napraviti"

Na novoj fotki pozira na balkonu s pogledom na more u crnom pletenom kaftanu ispod kojeg se nazire zlatni badić, a u njemu je istaknula svoju vitku figuru i bujne grudi. 

"Brzo odspajanje", napisala je u opisu ispod posta.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Pratitelji su je obasipali komplimentima:

"Ljepotica", "Šarmerica", "Rijetko da cura izgleda lijepo a prirodno . Svaka čast. Koja razlika u odnosu na one što kao da ih prave ispod indigo papira", "Ajme", "Goriš".

Prije tog objavila je i fotku na kojoj pliva u moru te je na sebi imala rozi prošarani bikini u kojem je istaknula posebno svoje oči i raskošno poprsje. 

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Pratitelji su joj također uputili mnoštvo pozitivnih komentara.

Nedavno je uživala i u Dubaiju, odakle je objavila mnoštvo fotki te se pohvalila što je sve posjetila i kako se zabavljala.

Mina je odlučila krenuti stopama slavnog oca. Diplomirala je smjer teorije glazbe na Glazbenoj akademiji u Beogradu, a radila je i kao glazbena urednica na jednoj televiziji.

Željko je najstariju kćer dobio s bivšom suprugom Vesnom, dok sa sadašnjom Jovanom, s kojom je u braku od 2012. godine, ima još i sina Kostu te blizanke Ani i Srnu.

  1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Milica Pavlović Milica Pavlović - 1 Milica Pavlović - 6 Milica Pavlović - 3 +25 Milica Pavlović - 3 Celebrity Atraktivna Srpkinja koju regija obožava napravila nešto što dosad nije pa pitala fanove je li previše: "Mislila sam hoću, neću..."

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 6 +25 Franka Batelić i Vedran Ćorluka - 5 Celebrity Franka sve raznježila fotkama Ćorluke i njihova sinčića s ljetovanja, a pridružila im se i njezina zgodna mama!

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene