Pomalo neočekivano

Meghan jednu stvar iz privatnog života jako dobro krije, ali sada se predomislila i otkrila slatke i nepoznate detalje

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Screenshot) Meghan Markle, princ Harry i Archie (Foto: Getty Images) Serena Williams i Meghan Markle - 3 Princ Harry i Meghan Markle Meghan Markle i Kate Middleton - 3 Vjenčanje Meghan Markle i princa Harryja - 3 Princ Harry i Meghan Markle s djecom Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle Meghan Markle i princ Harry +1 Meghan Markle i princ Harry Galerija

Meghan Markle je u intervju za magazina The Cut otkrila dosad nepoznate detalje o sinu Archieju i time sve iznenadila.

Meghan Markle je u nekoliko navrata izjavila kako joj je važno sačuvati privatni život i poznato je da detalje o sinu Archieju i kćeri Lilly rijetko kad javno iznosi, no sada je odlučila otkriti nešto više o svom starijem djetetu.

Pogledaj i ovo Princ Harry i Meghan Markle nakon svega... Harry i Meghan mogli bi biti od velike pomoći kraljevskoj obitelji u ovim teškim trenucima, hoće li napraviti taj potez?

Naime, 41-godišnja Meghan je dala novi intervju za magazin The Cut koji su prenijeli gotovi svi svjetski mediji jer se ponovno obrušila na britansku kraljevsku obitelj, no otkrila je i da maleni Archie ide u vrtić, da se igra doktora s njom te da beatboxa s tatom Harryjem. Naglasila je i kako ona i Harry trogodišnjeg Archieja uče da maniri čine čovjeka te da ga podsjeća da kaže 'molim' i 'hvala'.

Novinarka Alison P. Davies bila je gošća njihova doma u kojem je intervju održan, a Meghan joj je zapravo htjela pokazati kako izgleda jedan dan u njezinu životu u Montecitu u Kaliforniji. Meghan se tako igrala sa sinom dok je razgovarala o novom stilu života, sama ga odvezla i pokupila iz vrtića i izmjenjivala nježnosti.

Uz učenje o dobrim manirima, Meghan je za The Cut rekla da ga ona i Harry educiraju o beskućništvu i čak ga je navela da sastavlja pakete za pomoć beskućnike koji su sadržavali prehrambene namirnice.

Dok Harry i Meghan prihvaćaju normalniji život otkako su odstupili s dužnosti starijih članova kraljevske obitelji, vikende provode na izletima s djecom, a Meghan se prisjetila kako su bili na rođendanskoj zabavi Archiejeva prijatelja i kako se popela u dvorac na napuhavanje, na veliko iznenađenje ostalih roditelja koji su bili tamo.

U intervjuu se osvrnula na zategnut odnos para s kraljevskom obitelji i rekla da je oprost stvarno važan i da se trudi pronaći ga.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić Aleksandra Grdić +10 Aleksandra Grdić - 4 Nekad i sad Naša misica iz zlatnog doba nekad je bila poznata po skandalima, a onda je upoznala muškarca koji joj je promijenio život: "Drugačiji je od drugih"

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić i Goran Karan - 2 Lidija Bačić i Goran Karan - 5 Lidija Bačić i Goran Karan - 3 Lidija Bačić i Goran Karan - 4 +25 Lidija Bačić i Goran Karan - 6 Celebrity Lidija Bačić u muškom društvu servirala raskošan dekolte, a opasni prorez otkrio je i njezine vitke noge!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene