Kako se vama čini?

Zbog jednog detalja na Meghan širi se teorija zavjere protiv nje, morao je reagirati i njoj blizak izvor: "Šteti joj to!"

Meghan Markle Meghan Markle Profimedia 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Meghan Markle - 5 Meghan Markle Meghan Markle Princ William, Kate Middleton, princ Harry, Meghan Markle - 1 Meghan Markle - 6 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 17 Meghan Markle - 18 Meghan Markle i princ Harry Meghan Markle - 1 +20 Kate Middleton, princ William, princ Harry, Meghan Markle - 1 Galerija

Društvenim mrežama proširila se teorija zavjere da je Meghan Markle ispred Buckinghamske palače nosila mikrofon.

Nakon što su fotografije Meghan Markle ispred Buckinghamske palače obišle svijet društvenim se mrežama počela širiti teorija da je ispod haljine nosila uređaj za snimanje, no tu je tvrdnju odbacio njoj blizak izvor.

Pogledaj i ovo Meghan Markle i princ Harry evo ih opet Meghan i Harry vraćaju se na Netflix nakon bombastičnog dokumentarca, potvrdili su čak dvije nove serije!

"To je suludo i zapravo joj šteti. Naravno da nije nosila mikrofon", izjavio je anonimni izvor za Page Six.

Vojvotkinja od Sussexa i princ Harry pridružili su se princu i princezi od Walesa ispred dvorca Windsor kako bi pozdravili ožalošćene koji su odavali počast kraljici, nakon čega je spomenuta teorija počela kružiti Twitterom i to sve zbog nabora koji se vidio na struku Meghanine haljine.

"Što Meghan skriva ispod svoje haljine?", Izgleda kao mikrofon", "Nosi li Meghan Markle mikrofon kako bi iskoristila kraljičinu smrt za svoj Netflix reality show?", "Meghan je nosila nekakvu spravu čiji su se obrisi mogli vidjeti. Vjerojatno za potrebe snimanja" zaključio je jedan dio korisnika Twittera, dok su drugi sugerirali kako je možda riječ o nekom medicinskom uređaju ili da se haljina jednostavno tako naborala.

U međuvremenu se na društvenim mrežama pojavila snimka koja navodno otkriva u kakvom su odnosu William i Harryjeva supruga Meghan.

Pri samom dolasku nekoć slavne četvorke pred dvorac Windsor William je snimljen kako poziva Meghan da mu se pridruži i ljubazno je predstavlja, nakon što je njegova supruga Kate Middleton pobjegla od nje. Ona je za to vrijeme stajala po strani i sve promatrala, a nakon toga Harry je prišao svojoj supruzi i svi četvero su se uputili pozdraviti okupljene pred dvorcem.

Inače, to je bilo prvo zajedničko pojavljivanje britanskih prinčeva i njihovih supruga od Dana Commonwealtha u ožujku 2020. godine.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Leonardo DiCaprio Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 3 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 4 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 5 +16 Leonardo DiCaprio i Camila Morrone - 7 Celebrity DiCaprio uhvaćen u prisnim trenucima s jednom od najtraženijih manekenki, a po jednome se razlikuje od njegovih bivših!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić Maja Bajamić +7 Maja Bajamić Celebrity Atraktivna Splićanka počastila prizorom kakvim se od nje nitko nije nadao, no čini se da je zbog toga kasnije požalila

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene