Samo pet riječi

Marina je za samo jedan stih poznate pjesme zaradila 100 tisuća eura, riječ je o hitu koji već godinama svi rado pjevaju

Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Karleuša, Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Neda Ukraden o pravoj ljubavi - 7 Neda Ukraden +0 Neda Ukraden (Foto: Andreja Damnjanović) Galerija

Marina Tucaković je za stih pjesme Nede Ukraden "Zora je" zaradila sto tisuća eura.

Autorica i spisateljica Marina Tucaković zaslužna je za neke od najvećih glazbenih hitova na regionalnoj glazbenoj sceni, a koje su otpjevale najpoznatije zvijezde ovih prostora.

Pogledaj i ovo showbuzz Lova je kapnula Za samo jedan stih pjesme 'Zora je' zaradila preko 100 tisuća eura

Među njima i pjevačica Neda Ukraden za čiju je pjesmu Marina napisala tek pet stihova i za to zaradila nevjerojatnih 100 tisuća eura. Radi se o pjesmi "Zora je" i o stihu "suza je iz oka kanula".

"Pjesmu mi je napisao pokojni Đorđe Novković i nas dvoje smo se nekoliko puta posvađali oko samog naslova pjesme. Prvo smo je nazvali 'Jovane, zora je', pa 'Milane, zora je'. Posljednja i konačna verzija je 'Zora je'. Na kraju sam pozvala Marinu Tucaković koja je napisala samo jedan stih, a to je: 'Suza je iz oka kanula'. Njoj je taj stih donio više od 100 tisuća eura", otkrila je je Neda jednom prilikom u emisiji "Glamur".

Marina je izgubila bitku s karcinomom dojke s kojim se borila od 2018. godine i preminula je u KBC Dragiša Mišović u Beogradu gdje je provela zadnje dane nakon što joj se stanje pogoršalo.

Prvi veliki uspjeh postigla je 1982. godine kada je za grupu Zana napisala pjesmu "Dodirni mi kolena" koja je doživjela i brojne prepjeve, a među ostalima ju je obradila i Severina. Od tada je svojim tekstovima doprinijela uspjehu mnogih estradnih zvijezda.

Autorica je tekstova mnogobrojnih hitova Miše Kovača, Olivera Dragojevića, Severine, Toše Proeskog, Zdravka Čolića, grupe Magazin, Bijelog dugmeta, Jelene Karleuše, Lepe Brene i drugih.

Iz njezina pera izašlo je više od stotinu pjesama od kojih su mnoge postali bezvremenski hitovi. Jedna od najuspješnijih Marininih pjesama ikada je "Što to bješe ljubav" Olivera Dragojevića, dok je za grupu Magazin je napisala hitove "Tri sam ti zime šaptala ime" i "Ti si želja mog života". Autorica je i tekstova za pjesme "Ledena" pokojnog Toše Poreskog, "Noć mi te duguje" Zdravka Čolića, "Ano, Anice" Zlatka Pejakovića i mnogih drugih. 

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Slavko Tucaković - 2 Goran Bregović, Severina, Marina Tucaković (FOTO: Pixell) Marina Tucaković (FOTO: Pixell) +0 Marina Tucaković (FOTO: Instagram) Celebrity Marina Tucaković preminula u 68. godini: Autorica nekih od najvećih domaćih hitova izgubila je bitku s teškom bolesti

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Celebrity Adele konačno pokazala novog dečka, ali i nikad vitkiju figuru, a kruže i glasine koje će raspametiti njezine fanove

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene