na ovo se čekalo!

Adele konačno pokazala novog dečka, ali i nikad vitkiju figuru, a kruže i glasine koje će raspametiti njezine fanove

Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Profimedia 1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Profimedia) Adele (Foto: Instagram) Adele (Foto: AFP) +0 Adele (Foto: Profimedia) Galerija

Adele je zajedničkom fotografijom na Instagramu potvrdila vezu s Richem Paulom, a šuška se i da uskoro planira veliki povratak na scenu.

Pjevačica Adele (33) dugo je šutjela o glasinama da ponovno ljubi nakon razvoda od milijardera Simona Koneckija s kojim je u braku bila pet godina i zajedno imaju osmogodišnjeg sina Angela.

Pogledaj i ovo Adele i Rich Paul mnogi su se pitali... Adele konačno progovorila o dečku kojeg je skrivala, a odgovorila je i na glasine kojima ne mogu pobjeći već neko vrijeme

Iako se još od ljeta šuška o njezinoj vezi sa sedam godina starijim sportskim agentom Richem Paulom, glasine je potvrdila tek sad njihovom zajedničkom fotografijom na Instagramu.

Objavila je niz fotki od kojih na posljednjom pozira sa Simonom, a u opisu je stavila samo srce.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Adele (@adele)

Obožavatelji pjevačice s oduševljenjem su dočekali potvrdu njezine nove veze i objava je skupila preko 5 milijuna lajkova, a mnogi su primijetili i da Adele nikad nije bila vitkija, ali i sretnija.

Njezine fanove raspametila je i vijest o njezinu povratku na scenu nakon četiri godine pauze. Izvor blizak pjevačici otkrio je za britanski Mirror da je u pripremi njezin novi album koji bi trebao izaći do Božića, nakon kojeg navodno planira i povratnički koncert u Las Vegasu.

1/15 >> Pogledaji ovu galeriju Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) Petra Nemcova (Foto: Instagram) +10 Petra Nemcova (Foto: Instagram) Celebrity Kobno jutro kad je izgubila ljubav svog života zauvijek će joj ostati u sjećanju, godinama se oporavljala od tragedije koja ju je sustigla

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene