''sad smo kompletni!''

Naš proslavljeni glazbenik i supruga dobili četvrto dijete: "Osjećamo se blagoslovljeno i zahvalno, rodila se u našem domu!''

Luka Šulić (Foto: Instagram) Luka Šulić (Foto: Instagram) instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Luka Šulić Luka Šulić sa suprugom Tamarom - 1 Luka Šulić sa suprugom Tamarom - 3 Luka Šulić - 1 Luka Šulić - 2 Luka Šulić - 3 Luka Šulić - 5 Luka Šulić - 7 Luka Šulić Luka Šulić +17 Luka Šulić Galerija

Luka Šulić i njegova supruga Tamara dobili su djevojčicu Rosu koja se rodila kod kuće, a sve je otkrio ispod novog video zapisa.

Naš svjetski poznati glazbenik Luka Šulić sa suprugom Tamarom dobio je četvrto dijete, djevojčicu Rosu.

Podijelio je video u kojem je snimio djevojčicu kako leži na krevetu.

"Prije nekoliko dana naša druga kći Rosa rođena je baš ovdje u našem domu. Ponosan na nju i svoju nevjerojatnu suprugu Tamaru kao i na Val, Hanu i Lea koji su joj priredili vrlo toplu dobrodošlicu čim je stigla. Osjećajte se blagoslovljeno i zahvalno i puno života. Sada smo kompletni. Voli vas Luka", poručio je.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by LUKA SULIC🎻 (@lukasulicworld)

U komentarima su pristizale brojne čestitke od strane pratitelja.

Luka je vijest o trudnoći s četvrtim djetetom također otkrio na svom Instagram profilu kada je ispod fotografije na kojoj suprugu Tamaru drži za trbuh napisao: "Ponovno rastemo".

Inače, Luka i Tamara već imaju troje djece, sina Vala, djevojčicu Hanu i sinčića Leona.

Žive skladnim obiteljskim životom te se ne pojavljuju pretjerano u javnosti, no bitne trenutke Luka rado podijeli sa svojim pratiteljima. Par se zaručio na Novom Zelandu za vrijeme njegove turneje, a vjenčali su se 2017. godine kada je Tamara bila trudna s njihovim prvim djetetom.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Tatjana Jurić - 1 Tatjana Jurić - 2 Tatjana Jurić - 4 Tatjana Jurić - 1 +25 Tatjana Jurić - 2 Celebrity Tatjana Jurić uživa u babljem ljetu, a na prizor nje u badiću rijetki su ostali imuni: "Raskoš samo takva!"

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll Celebrity Knoll raskošne atribute istaknula u mežastim hlačama, a i dalje uživa na plaži: ''Ma ti si žena raketa!''

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene