Filmska priča

Nakon šoka i propale ljubavi s miljenikom žena, osvojio ju je tada misteriozan muškarac iz prošlosti kojeg je sasvim slučajno upoznala

Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Profimedia 1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan (Foto: Instagram) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) +3 Steve Kazee (Foto: Instagram) Galerija

Ljubavna priča Jenne Dewan i Stevea Kazzeja započela je nakon što se ona razvela od Chaninnga Tatuma, ali prve iskre između njih javile su se i godinama prije toga.

Glumica Jenna Dewan i njezin kolega Channing Tatum bili su jedan od najaktraktivnijih holivudskih parova, no njihovi su obožavatelji ostali u šoku kada su u travnju 2018. godine obznanili da se njihovu braku došao kraj nakon devet godina.

Pogledaj i ovo Jenna Dewan i Steve Kazee (Foto: Profimedia) Trudna i presretna S miljenikom žena bila je 12 godina i svi su mislili da će trajati zauvijek, no čini se kako je novi zaručnik ipak "onaj pravi"

Bivši suptužnici su tu odluku objavili u zajedničkoj objavi na Twitteru i pritom su sve uvjeravali kako njihovoj odluci nisu presudile nikakve tajne niti neprimjereni događaji, poput afera. Naprosto su shvatili da su zapravo "samo" najbolji prijatelji i da je vrijeme da svatko uzme vremena i prostora za sebe te da omoguće jedno drugome najsretnije i ispunjene živote.

Mnogi su ih smatrali savršenim parom, ali Jenna je u nekoliko navrata i prije razvoda naglašavala kako pojam savršeno para jednostavno ne postoji.

"Nismo savršeni! Šalite li se? Imamo borbe poput svih drugih parova, ne slažemo se oko svega i ima dana u kojima se zapravo ne volimo", izjavila je za magazin Health.

Nedugo nakon razvoda Channing je započeo vezu s pjevačicom Jessie J, koju su mnogi uspoređivali s Jennom, što njoj kao bivšoj supruzi nije nimalo lako palo i nije se ustručavala to javno priznati i nakon jednog kratko perioda, odlučila je i sama dati šansu novoj ljubavi. Tako je krajem 2018. godine započela vezu sa zvijezdom Broadwaya Steveom Kazeejem, kojeg je već upoznala jednom prilikom u prošlosti i koji je nakon toga za nju postao pravi misterij.

"Kada sam bila spremna, počela sam izlaziti s jednom nevjerojatnom osobom. Bila je to zapravo sjajna stvar jer smo se vratili u trenutak kada smo se upoznali prije nekoliko godina. Znate one priče u kojima prepričavate da se sjećate kako ste se osjećali ludo kada ste nekoga upoznali? E pa to se dogodilo nama, unatoč tome što su šanse za to bile male. Bila sam na toj jednoj predstavi prije sedam godina i on me oduševio svojim talentom i očima. Odvela sam mamu koja je bila sa mnom i morale smo ga upoznati, reći mu da je bio nevjerojatan", ispričala je Jenna jednom prilikom.

Ubrzo su podigli vezu na višu razinu i u rujnu 2019. godine objavili su sretnu vijest da čekaju prvo zajedničko dijete, a u veljači 2020. godine su se i zaručili, a Steve je i s velikom ljubavlju prihvatio Jenninu kćer koju je dobila s Chaninngom. U ožujku 2020. godine rodio im se i sin što je dodatno osnažilo njihovu ljubavnu priču.

1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Colin Farrell (Foto: Profimedia) Colin Farrell (Foto: AFP) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) Colin Farrell i Kim Bordenave (Foto: Getty) +1 Alicja Bachleda i Colin Farrell (Foto: AFP) Celebrity Nedavno je sve šokirao zastrašujućim izgledom, a sada razgolićen trčkara ulicama i osvaja skroz drugačijim izdanjem

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene