Odlično funkcioniraju

Nije ni sanjao da će se opet tako zaljubiti, a 23 godine mlađa supruga savršeno se slaže s bivšom

Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Getty Images 1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Getty Images) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) Bruce Willis i Emma Heming (Foto: AFP) +0 Bruce Willis i Emma Heming (Foto: Profimedia) Galerija

Bruce Willis i Ema Heming zaljubili su se 2007. godine kada su se upoznali preko zajedničkog prijatelja, a ljubavna idila traje do dana današnjeg.

Bruce Willis se 2000. godine rastao od Demi Moore nakon 13 godina braka, a glumcu ni na kraj pameti u tom trenutku nije bila ideja da će se ponovno zaljubiti preko ušiju. Srećom, sve se promijenilo 2007. godine kada je preko zajedničkog prijatelja upoznao manekenku Emmu Heming. Unatoč činjenici što je ona 23 godine mlađa od njega, par se zaljubio na prvi pogled.

Pogledaj i ovo Bruce Willis i Emma Hemig On nije najbolje Supruga Brucea Willisa emotivnom je objavom na važan dan sve dirnula do suza: "Sretan je što te ima"

Pred oltar su stali dvije godine kasnije na svečanosti na Beverly Hillsu, a među brojnim poznatim uvanicima bili su Willisova bivša i njezin tadašnji suprug Ashton Kutcher. Kćeri koje je Bruce dobio s Demi, Rumer, Scout i Tallulah, također su bile na vjenčanju, a svi su se divili skladnoj obitelji i njihovu prijateljstvu unatoč razvodu slavnih glumaca.

Emma i Bruce su 2012. godine dobili prvo zajedničko dijete, kćerkicu Mabel, a dvije godine kasnije na svijet je stigla i Evelyn. Nakon deset godina braka 2019. godine sretni par je obnovio svoje zavjere na romantičnoj ceremoniji. "Mislim da smo se od prvog trenutka počeli poštovati i u tome leži tajna našeg skladnog braka. On me nasmijava. Smiješan je i pametan i zbog njega sam uvijek sjajno raspoložena", rekla je Emma u jednom intervjuu prije nekoliko godina.

Demi Moore nikada im nije bila prepreka, već upravo suprotno. Sjajno se složila s novom suprugom svog bivšeg i upravo to je razlog zbog čega cijela njihova obitelj funkcionira odlično. "Iznimno je poštujem. Prihvatila me u svoju obitelj jednako kao što sam i ja nju prihvatila u svoju", komentirala je Emma odnos s Demi.

Prošle godine su se svi bojali da je njihovoj ljubavi došao kraj kada je Bruce Willis objavio da karantenu provodi s Demi Moore i njihovom djecom. Ipak, svima osim njima je to bilo neobično, a kasnije su samo rekli da činjenica što Bruce provodi vrijeme s Demi nije nimalo čudna. Odnose u obitelji te kako se svi slažu komentirale su i njegove starije kćeri, a isticale su nekoliko puta da su sretne što sve dobro funkcionira te svoju obitelj ne bi mijenjale ni za što.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Beverly Hills 90210 (Foto: Profimedia) Jennie Garth i Tori Spelling (Foto: Instagram) Jennie Garth (Foto: Youtube Screenshot) Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) +2 Jennie Garth i David Abrams (Foto: Profimedia) Nekad i sad Sjećate se Kelly iz Beverly Hillsa? Svi je pamte po hit seriji 90-ih, a evo kako izgleda s 49 godina

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene