Prava ljepotica!

Kako izgleda kći legendarnog Mr. Beana? S tatom nije u dobrim odnosima, jednu mu je stvar strašno zamjerila!

Mr. Bean Mr. Bean Profimedia 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Sastry - 4 Lily Sastry - 5 Lily Sastry - 6 Lily Sastry - 7 Lily Sastry - 8 Lily Sastry - 9 Lily Sastry - 10 Lily Sastry - 11 Lily Sastry - 12 Lily Sastry - 1 +9 Lily Sastry - 2 Galerija

Lily Sastry kći je slavnog komičara Rowana Atkinsona, najpoznatijeg po ulogama Mr. Beana i tajnog agenta Johnnyja Englisha.

Kći omiljenog britanskog glumca Rowana AtkinsonaLily Sastry, izrasla je u pravu ljepoticu.

Pogledaj i ovo showbuzz Spakirao se i iselio Mr. Bean se rastaje i već ima novu curu?

Lily izgledom ne nalikuje ocu Rowanu, već više podsjeća na svoju majku Sunatru Sastry. 28-godišnja djevojka ima kratku kovrčavu smeđu kosu, nije sklona prejakom šminkanju, nego više preferira prirodan izgled.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil’ Sas (@lilisastry)

Na Instagramu je prati više od 28 tisuća obožavatelja, koje često iznenađuje svojim umjetničkim fotografijama.

Danas uspješna kabare-izvođačica, Lily ima svoj show koji nosi njezino ime te s njime gostuje po londonskim klubovima. Piše vlastite pjesme, pjeva i glumi, pa se čini kako je glumački talent s njezina oca ipak prešao i na nju iako nisu u najboljim odnosima.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Lil’ Sas (@lilisastry)

Podsjetimo, Atkinson se ženio samo jednom, i to davne 1990. sa Sunetrom Sastry te je s njom dobio i dvoje djece, Bena i Lily, no idili je došao kraj 2014. kada se doznalo za glumčevu aferu s komičarkom Louisom Ford. Tako se obitelj raspala, a glumac razveo od svoje supruge te je prije dvije godine dočekao i svoje treće dijete.

Takve turbulencije ostavile su teške posljedice po Atkinsonovu djecu iz njegova prvoga braka. Naime, njegova mu je kći Lily strašno zamjerila to što je napustio njezinu majku pa je odlučila promijeniti i vlastito prezime. Od Lily Atkinson postala je Lily Sastry.

Iako je Lily bila u centru pažnje prvenstveno zbog svojeg slavnog oca, njezina je karijera priča za sebe. Mlada ljepotica iznimno je povučena osoba, no nije se mogla u potpunosti oduprijeti ljubavi prema sceni.

Još kao djevojčica dobila je ulogu u filmu "Tooth", priči o Zubić Vili koja izgubi svoje moći, a onda je sa tatom snimila i komedije "Mr. Bean na praznicima" i "Johnny English". To je ujedno bio njezin posljednji glumački posao jer se nakon njega mlada Lily u potpunosti zaljubila u kabare.

1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 8 Željko i Mina Joksimović - 1 Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović - 3 +15 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Zanimljivosti Zavirite u luksuznu kuću Željka Joksimovića: Sve odiše atraktivnim detaljima, a onaj u vrtu posebno plijeni pozornost!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

 

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene