po njihovu ukusu

Zavirite u luksuznu kuću Željka Joksimovića: Sve odiše atraktivnim detaljima, a onaj u vrtu posebno plijeni pozornost!

Željko i Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović Mina Joksimović/Instagram 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Mina Joksimović - 8 Željko i Mina Joksimović - 1 Mina Joksimović Željko i Mina Joksimović - 3 Mina Joksimović (Foto: Instagram) Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Željko i Jovana Joksimović Jovana Joksimović (FOTO: Instagram) Željko Joksimović (FOTO: Jurica Galoic/PIXSELL) +9 Željko Joksimović i Halid Bešlić (Foto: Laško) Galerija

Željko i Jovana Joksimović žive u luksuznoj kući na beogradskom Senjaku u koju su se uselili 2018. godine.

Jedan od najpopularnijih pjevača ovih prostora Željko Joksimović i njegova supruga Jovana mogu se pohvaliti životom u luksuznoj kući na beogradskom Senjaku, u kojoj često boravi i njegova kćer Mina Joksimović, koja se fotografijama često hvali na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo showbuzz Divna žena! Svi znaju sadašnju suprugu Željka Joksimovića, no rijetki znaju kako izgleda njegova bivša, evo tko je ona!

Prema pisanju srpskih medija, Željko i Jovana su se 2018. godine preselili iz stana na Vračaru u elitni kvart, a za nekretninu su navodno izdvojili 2,5 milijuna eura i još dodatnih deset tisuća eura za njezino uređenje.

Na fotografijama koje je Mina snimila u očevoj kući može se vidjeti kako je sve uređeno i da se pazilo na svaki detalj. Tu je veliki bijeli klavir, puno ogledala, visoki prozori, blagovaonica sa zidovima od cigli, a u dvorištu je puno zelenila i bazen.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Mina Joksimović (@minajokssimovic)

Željko i Jovana u braku su od 2012. godine i zajedno imaju troje djece, sina Kostu te blizanke Anu i Srnu, a pjevač je kćer Minu dobio s bivšom suprugom Vesnom.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Severina - 1 Severina - 2 Severina - 4 Severina - 5 +28 Severina Vučković - 3 Celebrity Kakvo tijelo Seve ima! Maldivima paradira u mini bikiniju, ljudi se pitaju stari li ona uopće

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko i Dora Houra Jasenko i Dora Houra Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra s obitelji - 2 +17 Dora Houra - 2 Celebrity Jasenko Houra snimljen u izlasku s lijepom kćeri koju rijetko pokazuje, no ovo je bila posebna prigoda

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene