Prava ljepotica

Grimase Mr. Beana nezaboravne su, a kada mu vidite kći ni nju nećete moći izbrisati iz sjećanja

Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) profimedia 1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Lily Sastry Atkinson (Foto: Profimedia) Rowan Atkinson i Sunetra Sastry (Foto: Getty) Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) Rowan Atkinson (Foto: Getty Images) Rowan Atkinson (Foto: Getty) +0 Rowan Atkinson (Foto: Getty) Galerija

Lily Sastry Atkinson kći je slavnog komičara Rowana Atkinsona, kultnog Mr. Beana - no nimalo mu ne sliči.

Slavni komičar Rowan Atkinson, najpoznatiji po svojoj kultnoj ulozi Mr. Beana, danas možda više nije toliko glumački aktivan, ali mnogi ga i dalje obožavaju. Njegove ekspresije lica su nezaboravne, a humor vječan pa nije ni čudo da javnost zanima i privatan život ovog slavnog britanskog glumca. 

Pogledaj i ovo Rowan Atkinson (Foto: Getty) Godinama nas nasmijava Legendarni glumac osvanuo s novim imidžem, nisu ga svi uspjeli prepoznati s dužom, prosijedom kosom i ozbiljnog lica

Atkinson se ženio samo jednom i to davne 1990. sa Sunetrom Sastry s kojom je dobio i dvoje djece, Bena i Lily, no idili je došao kraj 2014, kada se doznalo za glumčevu aferu s komičarkom Louiseom Ford. Tako se obitelj raspala, a glumac razveo od svoje supruge te je prije dvije godine dočekao i svoje treće dijete. 

Takve turbulencije ostavile su teške posljedice po Atkinsonovu djecu iz njegova prva braka. Naime, njegova mu je kći Lily strašno zamjerila to što je napustio njezinu majku pa je odlučila promijeniti i vlastito prezime. Od Lily Atkinson je postala Lily Sastry. 

Iako je Lily bila u centru pažnje prvenstveno zbog svog slavnog oca, njezina je karijera priča za sebe. Mlada ljepotica iznimno je povučena osoba pa nema profile na društvenim mrežama niti se voli medijski eksponirati. Ipak, nije se mogla u potpunosti oduprijeti ljubavi prema sceni.

Još kao djevojčica dobila je ulogu u filmu "Tooth", priči o Zubić Vili koja izgubi svoje moći, a onda je sa tatom snimila i komedije "Mr. Bean na praznicima" i "Johnny English". To je ujedno bio njezin posljednji glumački posao, jer se nakon njega mlada Lily u potpunosti zaljubila u kabare.

Danas uspješna kabare izvođačica, Lily ima i svoj show koji nosi njezino ime te s njime gostuje po londonskim klubovima. Piše vlastite pjesme, pjeva i glumi, pa se čini kako je glumački talent s njezinog oca ipak prešao i na nju iako možda nisu u dobrim odnosima. 

1/10 >> Pogledaji ovu galeriju Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: AFP) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) +5 Claudia Schiffer (Foto: Getty Images) Celebrity Claudia Schiffer u 48. godini pozirala gola u čast prve objavljene naslovnice: "Starost treba slaviti"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene