Nije previše mozgao

Kralj Charles kreativu za božićne poklone obitelji baš i nije pokazao, svima je darovao istu stvar!

Kralj Charles III. - 2 Kralj Charles III. - 2 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Kralj Charles III. - 1 Princeza Anne Lady Louise - 1 Lady Louise - 2 Lady Louise - 3 Lady Louise - 4 Grof od Snowdona - 2 Grof od Snowdona - 1 Samuel Chatto Kraljevska obitelj na Božić - 11 +18 Kraljevska obitelj na Božić - 10 Galerija

Kraljevska obitelj Božić je započela misnim slavljem, ali jedan detalj na nekim članovima obitelji ukrao je svu pozornost.

Britanska kraljevska obitelj dočekana je od strane brojnih obožavatelja u Sandringhamu gdje su slušali jutarnje božićno misno slavlje.

Osim kralja i kraljice, na misu su stigli i svi ostali članovi obitelji, osim princa Harryja i Meghan Markle, a nešto je svima zapelo za oko.

Naime, nekoliko članova obitelji nosilo je šal s istim uzorkom. Upravo taj šal, svojoj je obitelji kupio kralj Charles.

Šal marke Highgrove Heritage vrijedan je 115 funti, odnosno oko 130 eura, a dizajniran je zahvaljujući suradnji između kraljevog imanja u Gloucestershireu i Zaklade Prince's Foundation i Johnstons of Elgin.

Princeza Anne, Lady Louise Windsor, grof od Snowdona i Samuel Chatto, unuk princeze Margaret, uhvaćeni su kako ponosno nose šal izrađen od stopostotne merino vune.

Dizajn uključuje karirani detalj princa od Walesa koji je utkan preko uvećanog Shepherd kariranog dijela.

A kako on izgleda i kako je pristajao članovima kraljevske obitelji, pogledajte u galeriji.

1/33 >> Pogledaji ovu galeriju Iva Šarić - 1 Iva Šarić - 2 Bruno Petković i Iva Šarić Bruno Petković i Iva Šarić +28 Bruno Petković i Iva Šarić Celebrity Naša manekenka podijelila je detalje vjenčanja s Brunom Petkovićem, otkrila je tko su bili kumovi, a već su otputovali i na medeni mjesec!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev i Faris Pinjo Ana Uršula Najev s mamom, bratom i sestrom +26 Ana Uršula Najev i Faris Pinja Celebrity Lijepa Luce opet je viđena u društvu friško rastavljenog glazbenika, odala ih je njezina kolegica iz Kumova, a šuškanja o ljubavi su sve glasnija!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene