šanse su joj dobre

Konstrakta se na Eurosongu već upisala u povijest, a nakon prvog polufinala došlo je i do promjena na kladionicama

Konstrakta Konstrakta Pixsell 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Konstrakta Konstrakta Konstrakta ispraćena u Torino - 1 Konstrakta ispraćena u Torino - 2 Konstrakta ispraćena u Torino - 3 Konstrakta ispraćena u Torino - 4 Konstrakta ispraćena u Torino - 5 Konstrakta ispraćena u Torino - 6 Konstrakta ispraćena u Torino - 3 Konstrakta ispraćena u Torino - 4 +12 Konstrakta ispraćena u Torino - 5 Galerija

Predstavnica Srbije na Eurosongu, Konstrakta, s pjesmom "In corpore sano" nastupit će u drugoj polufinalnoj večeri natjecanja, a ima velike šanse za prolazak u finale.

Pred nama je drugo polufinale Eurosonga, u kojem ćemo doznati preostale finaliste, a dobre šanse za prolazak dalje ima predstavnica Srbije Ana Đurić Konstrakta.

Pogledaj i ovo Dragana Kosjerina - 5 Genijalno! Jeste li vidjeli kako je srpska voditeljica čitala bodove na Eurosongu? Priredila je pravi show i izazvala oduševljenje u Torinu

Ona se sa svojom pjesmom "In corpore sano" već upisala u povijest natjecanja iako još nije nastupila.

Naime, kako navode u članku o njoj objavljenom na službenoj stranici Eurosonga, ovo je prvi put u povijesti natjecanja da netko pjeva na latinskom jeziku, a ona ga k tome još kombinira i sa srpskim. Usto je i jedina predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu koja u pjesmi nema stihove na engleskom jeziku.

Brojne su i reakcije na tekst, u kojem se, među ostalim, spominje i zdrava kosa Meghan Markle, a zanimljivo je da je Konstrakta pjesmu napisala šetajući psa, što je nedavno sama otkrila medijima.

Inče, nakon prve večeri Eurosonga, u kojoj naša naša Mia Dimšić nije uspjela izboriti prolazak u finale, promijenilo se i stanje na kadionicama.

Predstavnici Ukrajine, Kalush Orchestra, i dalje su glavni favoriti za pobjedu, no više ih ne slijede Mahmood i Blanco iz Italije, koji su sada pali na treće mjesto, a umjesto njih je na drugo mjesto zasjeo predstavnik Velike Britanije Sam Ryder.

Najveći skok na kladionicama doživjeli su predstavnici Moldavije, Zdob si Zdub & Advahov Brothers, koji su se popeli za čak 10 mjesta nakon nastupa u prvom polufinalu i sada su 11., a ispred njih je Konstrakta.

Pobjednika ovogodišnjeg Eurosonga doznat ćemo u subotu, 14. svibnja. 

1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Borna Kotromanić - 2 Borna Kotromanić - 3 Borna Kotromanić - 4 Borna Kotromanić - 1 +3 Borna Kotromanić - 3 Celebrity Još jedno hrabro izdanje jedne od najbogatijih Hrvatica: Hvali se vitkom figurom, a svi su primijetili i što je preskočila!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Rebel Wilson - 3 Rebel Wilson - 1 Rebel Wilson - 5 Rebel Wilson - 4 +7 Rebel Wilson - 2 Celebrity Bivša punašna slatkica pokazala nikad tanji struk, ali i bujni dekolte, kojeg se ipak ne odriče!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene