Luksuzni privjesak

Kim Kardashian kupila je na dražbi jedan upečatljiv detalj koji je nosila princeza Diana

Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 1 Profimedia 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Princeza Diana - 1 Princeza Diana - 3 Princeza Diana - 4 Paul Burrell i princeza Diana Paul Burrell i princeza Diana Princeza Diana na dan tragične nesreće - 1 Princeza Diana na dan tragične nesreće - 3 Princeza Diana u Angoli Princeza Diana i John Travolta - 1 Princeza Diana i John Travolta - 2 +18 Princeza Diana i John Travolta - 3 Galerija

Zvijezda američkog tv-realitiyja i društvenih mreža Kim Kardashian kupila je u srijedu na dražbi križ Attalah, slavni privjesak koji je nosila princeza Diana, objavila je kuća Sotheby's.

Luksuzni privjesak što ga je 1920. izradio slavni britanski draguljar Garrard, princeza Diana je nosila u nekoliko navrata.

Pogledaj i ovo Sarah McCorquodale na kraju se udala za farmera Sestra princeze Diane mogla je biti kraljica? Iako ju je ona upoznala s Charlesom, šuškalo se da je s njim u vezi

Križ s ametistima prodan je za 163.800 funti (oko 187.000 eura) na dražbi održanoj u srijedu u Londonu.

Time je privjesak koji je princeza nosila na dobrotvornoj gala večeri u Londonu 1987. godine, prodan za dvostruko više od predviđene cijene. Osim ametista, križ je urešen dijamantima u ukupnoj vrijednosti od 5,25 karata.

"Dragulji koje je posjedovala ili nosila princeza Diana rijetko se nađu na tržištu, a posebno kada je riječ o nakitu kakav je križ Attalah, koji je u bojama, smion i poseban", rekao je prije prodaje Kristian Spofforth iz dražbovne kuće Sotheby's.

Lani je Kim Kardashian (42) za gala večeru u Metropolitan Museumu u New Yorku odjenula haljinu u kojoj je američka glumica Marilyn Monroe otpjevala pjesmu "Happy Birthday" predsjedeniku Kennedyju 1962.

Muzej Rupley's, vlasnik legendarne haljine, morao je posliej opovrgnuti optužbe da je Kim Kardashian oštetila haljinu prilikom nošenja.

1/40 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 1 Lidija Bačić - 2 Lidija Bačić - 3 +35 Lidija Bačić - 4 Celebrity Lile objavila nikad vatreniju fotografiju bez jednog odjevnog komada pa samu sebe prozvala seks-bombom!

1/35 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 2 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 2 +30 Ivana Knoll - 3 Celebrity Ivana Knoll otkrila tko joj je poklonio karte za Svjetsko prvenstvo, a progovorila je i o zahvatima na stražnjici

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene