Znate li koje?

Slavnim sestrama golotinja je srednje ime, no samo su dvije od njih pet pozirale za slavni Playboy

Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) KimKardashianWest.com 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kylie Jenner (Foto: Instagram) Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) Kim Kardashian (Foto: KimKardashianWest.com) Kim Kardashian (Foto: Profimedia) Sestre Kardashian-Jenner (Foto: Instagram) +0 Sestre Kardashian-Jenner (Foto: Instagram) Galerija

Iako sestrama Kardashian-Jenner golotinja nije strana, samo su Kim i Kylie pozirale za Playboy.

Kylie Jenner i njezin partner Travis Scott nedavno su pozirali za slavni časopis Playboy.

Pogledaj i ovo Kate Upton (Foto: Profimedia) Pod sretnom zvijezdom Bebe milijunaši: Ovo su najpoznatiji holivudski klinci rođeni u 2018. godini i koje će svijet tek upoznati

Na jednoj od vrućih fotografija najmlađa milijarderka na svijetu pokazala je baš sve svoje draži, a u prvom planu bila je njezina stražnjica, za koju se opravdano smatra da je nastala kod kirurga, kao uostalom i veći dio nje.

Kako god bilo, fotografije su izazvale velik interes javnosti, a njih je pratio intervju s intimnim priznanjima mladog para o njihovu životu i ljubavi koja traje od 2017. godine i koja je 2018. okrunjena dolaskom kćerkice Stormi Webster na svijet.

Cijela obitelj Kardashian-Jenner poznata je po tome da nema problema sa skidanjem. Tako se Kim, Kourtney, Khloe, Kendall i Kylie često skidaju za razne časopise, ali i društvene mreže, a na tome zarađuju milijune.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kylie ✨ (@kyliejenner) on

Ipak, za legendarni Playboy uz Kylie je pozirala još samo jedna reality sestra, a nekako vjerujemo da vam nije teško pogoditi koja - ona koja ih je sve proslavila druženjem s bogatašicom Paris Hilton te snimkom kućnog uratka s tadašnjim dečkom.

Tada je tvrdila da joj nije ugodno biti golišava u javnosti, što je iz današnje perspektive veliki vic. Ipak, kad se 2007. godine prvi i jedini put skinula za Playboy, pokojnom Hughu Hefneru trebalo je poprilično puno strpljenja te velika moć uvjeravanja da zanosna crnka pristane na to.

Kada ju je napokon uspio nagovoriti, svijet je oduševila izgledom u crvenom kompletiću koji se neće tek tako zaboraviti te poziranjem samo s bisernim ogrlicama koje su prekrivale strateške dijelove.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Kim Kardashian West (@kimkardashian) on

Ipak, tu naslovnicu svakako je nadmašila ona za slavni časopis Paper, na kojoj nam se smiješila njezina stražnjica, a časopis joj je tada poručio da "sruši internet", što je i napravila.

Bilo je to 2014. godine, no ipak je Playboy bio presedan za karijeru starlete koja otad ne prestaje zabavljati javnost koja ju i dalje prati s velikim zanimanjem.

Sve fotografije Kim Kardashian za Playboy pogledajte OVDJE.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene