Dvoumila se, ali...

Jedna od omiljenih Kardashianki iznenadila potezom prema bivšem koji ju serijski vara, za to je imala dobar razlog

Khloe Kardashian - 5 Khloe Kardashian - 5 Profimedia 1/27 >> Pogledaji ovu galeriju Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 2 Khloe Kardashian - 3 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 6 Khloe Kardashian - 7 Khloe Kardashian - 8 Khloe Kardashian - 1 Khloe Kardashian - 4 Khloe Kardashian - 6 +16 Khloe Kardashian Galerija

Khloe Kardashian pokazala je rođenje svog drugog djeteta kojeg je dobila putem surogat majke s bivšim partnerom Tristanom Thompsonom u dugo iščekivanoj premijernoj epizodi druge sezone showa "The Kardashians".

Reality zvijezda Khloe Kardashian u premijernoj epizodi pokazala je snimke porođaja njezinog sina kojeg je dobila s Tristanom Thompsonom od 28. srpnja u Los Angelesu. Osim samog procesa, Khloe je pokazala i svoj prvi emotivni susret s novorođenčem. 

Pogledaj i ovo Khloe Kardashian o tumoru - 1 Moglo je biti opasno Kardashianka zabrinula pratitelje novim priznanjem: '' Primijetila sam to i javili su mi da moram na hitnu operaciju''

Unatoč svemu taj događaj i nije bio toliko sretan jer je Khloe ispričala kako se osjećala kao da se nad nju "nadvio tamni oblak" jer je nedavno otkrila da ju je Tristan opet prevario i da je upravo dobio dijete s ljubavnicom.

Zbog toga, Khloe je odlučila da njezina starija sestra Kim Kardashian bude u rađaonici umjesto Tristana te je on kasnije pozvan u bolnicu da upozna sina. Khloe je rekla da joj je njegovo rođenje omogućilo da službeno zatvori to poglavlje i završi s ovom teškom traumom.

Otkrila je javnosti da ju je Tristan ohrabrio da ode na transfer embrija u studenom prošle godine, no samo tjedan dana kasnije saznalo se da čeka dijete s fitness manekenkom Maralee Nichols koja mu je početkom prosinca rodila sina Thea.

"Tako sam zahvalna. To je tako lijep dar koji možemo imati. Skoro kao da ću zatvoriti to poglavlje i završiti s ovom traumom i ostaviti je iza sebe. Sada konačno mogu započeti proces ozdravljenja. Sada moram početi uživati u svom životu s dvoje djece", rekla je Khloe nakon što je prvi put vidjela svog sina.

Prema savijetu sestre Kim, dopustila je košarkašu da vidi sina, a objasnila je i zašto:

"Dvoumila sam se hoće li Tristan doći u bolnicu ili ne, ali Tristan želi biti ovdje pa sam shvatila zašto ne dopustiti mu da dođe? Nikada neću vratiti ovaj trenutak".

Par već ima jedno dijete, kćerkicu True, a na sam dan njena rođenja Khloe je saznala za partnerovu nevjeru putem društvenih mreža.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput - 4 Celebrity Pogledajte kako je Maju Šuput za rođendan iznenadio suprug Nenad, obradovao je i Blooma: "Malo je reći da je bio atrakcija!"

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin +17 Momčilo Otašević i Jelena Perčin Nekad i sad Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene