ma, nemoguće!

Naša glumica danas izgleda kao vršnjakinja svojeg 9 godina mlađeg muža, a moglo bi vas iznenaditi kako je izgledala na početku karijere!

Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Nova TV 1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Jelena Perčin Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin i Momčilo Otašević Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin Momčilo Otašević i Jelena Perčin - 5 In Magazin: Jelena Perčin - 7 Jelena Perčin i Momčilo Otašević Jelena Perčin Jelena Perčin +11 Jelena Perčin Galerija

Pojavile su se fotografije Jelene Perčin iz 2005. godine, kada je već bila poznata glumica, a nevjerojatno je koliko se od tada malo promijenila.

Glumica Jelena Perčin (41) na domaćoj sceni prisutna je već dugi niz godina, a sada su se pojavile fotografije s njezinih početaka karijere.

Pogledaj i ovo Jelena Perčin - 1 ''Neko kamenje ostaje...'' Jelena Perčin otkrila u kakvom je odnosu ostala s Momčilom, rana od rastave još je svježa: ''Smeta mi...''

Jelena se 2005. družila s kolegama na jednom tulumu u Zagrebu i od tada kao da se uopće nije promijenila, a fotografije možete pogledati u galeriji.

Zanimljivo je da je u to vrijeme njezin današnji suprug Momčilo Otašević (32) bio još u tinejdžerskim godinama, a danas izgledaju kao vršnjaci.

Prije njega bila je u braku s Kristijanom Babićem, koji je trajao od 2008. do 2011. godine, a s njim je dobila kćer Lotu.

Ljubav s Momčilom planula je na snimanju serije "Zora dubrovačka" 2013. godine , a vjenčali su se 2018. i danas zajedno imaju dvoje djece. Glumac nam je u jednom razgovoru prepričao kako je započela njihova ljubavna priča.

"To je izgledalo da ni sami nismo znali što se zbiva, tako da smo skrivali praktično i od sebe samih, a ne od kolega. Iz velikog prijateljstva se rodila ljubav, i mogu vam reći da je to jako lijep put. Otkrili smo kolegama nakon mjesec-dva", prisjetio se Otašević.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Momcilo Otasevic (@olicmom)

Par su posljednjih mjeseci pratile glasine o prekidu, koje je Jelena nedavno opovrgnula, a otkrila je i koliko im je teško zadržati intimu za sebe.

"S jedne strane jako teško, s druge strane lagano, jer kad su jasni prioriteti, kad se u tome poklapamo i razumiješ se, onda nije tako teško. Bavimo se poslom koji je javan i neki dio intime javnost želi znati, ali mislim da jednostavno postoji nešto što čovjek mora zadržati za sebe", kazala je Jelena za IN Magazin, a nekoliko dana poslije sa suprugom se pojavila na svečanom događaju u Dubrovniku, gdje su pokazali da ljubav među njima i dalje cvjeta.

1/5 >> Pogledaji ovu galeriju Mila Horvat - 2 Mila Horvat - 3 Mila Horvat - 4 Mila Horvat +0 Mila Horvat - 1 Celebrity Mila Horvat zablistala u prvom izlasku poslije pola godine, a haljina koju je nosila bila je pun pogodak!

1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Mark Wahlberg i Rhea Durham - 2 Mark Wahlberg Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) +7 Mark Wahlberg (Foto: Profimedia) Preporuke Holivudski glumac u tajnosti stigao u Istru, a procurio je i razlog njegova posjeta!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene