Ma nema odustajanja!

Video koji je u kratkom roku postao hit: Jedva se uvukla u tijesnu haljinu, ali na ono što je uslijedilo nije računala!

Kendall Jenner Kendall Jenner Screenshot/Platforma X 1/6 >> Pogledaji ovu galeriju Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner Kendall Jenner +0 Kendall Jenner Galerija

Kendall Jenner obukla usku haljinu u kojoj nije mogla normalno hodati, a sve je zabilježila i snimila njezina sestra Kylie Jenner.

Reality klan Kardashian-Jenner okupirao je ovih dana talijanski Portofino gdje se Kourtney Kardashian po treći put udala za Travisa Bakera, a osim mladenke i njezinog razuzdanog ponašanja pažnju su plijenile i njezine mlađe sestre, a posebno 26-godišnja Kendall Jenner.

Pogledaj i ovo showbuzz s njima nikad dosadno Šamari, udaranje torbicom, plakanje i prevare: Ovo su neki od najzanimljivijih trenutaka poznatog klana koje su podijelili s javnosti

Naime, ona je odabrala haljinu toliko usku da se jedva kretala u njoj, po stepenicama gotovo da nije mogla koračati čak ni dok je nosila papuče na nogama, a sve je zabilježila i snimila Kylie Jenner koja je objavila video na društvenim mrežama, a koji je postao u kratkom vremenu velliki hit.

"O moj Bože", "Kamo si krenula u tome", "Umirem od smijeha", "Borba je prava", samo su neki od komentara uz video.

Kourtney i Travisu su nakon ceremonije slavlje nastavili u jednom noćnom klubu, a isplivao je i video u kojem se vidi da se mladenka iz kratke bijele vjenčanice presvukla u identičnu, ali crne boje, a onda su se prepustili strastima na plesnom podiju. Cijelo vrijeme nisu skidali ruke jedno s drugog, a Travis se potrudio zubima skinuti podvezicu s noge svoje drage, nakon čega su nastavli strastveno plesati i izvijati se.

Kourtney je ovo prvi brak iako ima već troje djece s bivšim partnerom Scottom Dissickom s kojim je bila dugi niz godina, dok je Travisu ovo treći brak.

1/7 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović Danijela Martinović - 7 +2 Danijela Martinović - 8 Celebrity Danijela se oglasila nakon vijesti o imenu koje su Grašo i Hana odabrali za kćer, i njoj je dobro poznato!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 2 Arijana Podgajski - 6 Arijana Podgajski - 5 +26 Arijana Podgajski - 7 Celebrity Upoznajte novu Miss Universe: Mlada Zagorka Arijana osvojila je sve ljepotom, a već zna za što se želi glasno zalagati!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene