Ljepotica!

Upoznajte novu Miss Universe: Mlada Zagorka Arijana osvojila je sve ljepotom, a već zna za što se želi glasno zalagati!

Arijana Podgajski - 3 Arijana Podgajski - 3 Arijana Podgajski/Instagram 1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Arijana Podgajski - 10 Arijana Podgajski - 2 Arijana Podgajski - 6 Arijana Podgajski - 5 Arijana Podgajski - 7 Arijana Podgajski - 1 Arijana Podgajski - 11 Arijana Podgajski - 9 Arijana Podgajski - 8 Arijana Podgajski - 4 +20 Arijana Podgajski - 3 Galerija

Arijana Podgajski proglašena je Miss Universe 2022, a cilj joj zalagati se za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Laskava titula Miss Universe Hrvatske 2022. otišla je u ruke lijepoj studentici iz Krapine Arijani Podgajski koja je sve osvojila svojom ljepotom i šarmom, a koja će nas predstavljati i na svjetskom izboru.

Pogledaj i ovo Arijana Podgajski - 1 Uzbuđenje na vrhuncu Naša prelijepa Arijana otputovala je u Ameriku na svjetski izbor za Miss Universe, a otkrila je i što je ponijela u koferu

19-godišnja Arijana studentica je Ekonomskog fakulteta u Zagrebu, govori engleski jezik, voli trenirati kod kuće, vježbati jogu, šetati prirodom, čitati dobru knjigu. Ponosna je na sebe što u svim lošim situacijama uvijek pokušava pronaći nešto dobro i poučno. S majkom je posjećivala sklonište za napuštene životinje te ih izvodila u šetnju, a kao Miss Universe Hrvatske želi se zalagati za mentalno zdravlje, prava žena i napuštene životinje.

Na profilu na Instagramu prati ju gotovo tri tisuće ljudi, a ta će se brojka vjerujemo s popularnošću uskoro i povećati, a iako joj profil ne obiluje fotografijama, najviše pažnje izazvale su one na kojima pozira u minijaturnom bikiniju.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by 𝐀𝐏🐉 (@arijanapodgajski)

Trinaest djevojaka dan prije finalne večeri odradilo je preliminarno natjecanje koje je uključivalo bodovanje u kupaćim kostimima i samostalni desetominutni intervju pred članovima preliminarnog žirija. Na temelju bodova s preliminarnog natjecanja te ukupnih bodovanja u finalu najuspješnijom i najkompletnijom djevojkom proglašena je upravo Arijana Podgajski iz Krapine dok su njezine pratilje kao prva Klaudija Krezić iz Sesveta, a druga pratilja Veronika Đerek iz Ivanić Grada. Za Miss simpatičnosti proglasena Antonela Zvonković.

Put do titule Miss Universe nije bio nimalo lak jer su djevojke odgovarale i na brojne teme poput prava na izbor, mentalnog zdravlja, slobode govora i prava na prosvjede, promjene standarda ljepote i globalnog siromaštva.

Program u kojem su nastupili Filip Rudan i Jacques Houdek vodio je Davor Garić, a u publici su sjedile bivše Miss Universe Hrvatske Ivana Mišura, Mia Pojatina, Ivana Delač, Mia Rkman, Sarah Ćosić, Lana Obad, Barbara Filipović, Shanaelle Petty te prošlogodišnja pobjednica Ora Antonia Ivanišević.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Jasenko Houra s obitelji - 2 Jasenko Houra s obitelji - 4 Jasenko Houra s obitelji - 3 Jasenko Houra - 6 +16 Jasenko Houra Celebrity Jasenko Houra objavio rijetku obiteljsku fotku i pokazao zgodnu djecu i suprugu Kanađanku!

1/19 >> Pogledaji ovu galeriju Kourtney Kardashian i Travis Baker - 5 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 4 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 3 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 2 +14 Kourtney Kardashian i Travis Baker - 1 Celebrity Isplivao video s vjenčanja koje nitko nije očekivao, a zbog scena za odrasle svi su van sebe: "Kako ju nije sram to izvoditi?"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene