Zbog nje je slomio brojna srca

Ima muža koji je obožava, njihova ljubavna priča jedna je od najljepših, a ovo je jedan od rijetkih trenutaka da je snimljena bez njega

Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Afp 1/8 >> Pogledaji ovu galeriju Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye-Smith (Foto: AFP) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan i Keely Shaye Smith (Foto: Profimedia) Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) +0 Pierce Brosnan (Foto: Profimedia) Galerija

Keely Shaye Smith snimljena je u kupnji u Malibuu, i to jednoj od rijetkih u koju se otputila bez svojeg supruga Piercea Brosnana.

Supruga legendarnog glumca Piercea Brosnana, Keely Shaye Smith nedavno je proslavila 58. rođendan, a on je tada očarao javnost romantičnom čestitkom koju joj je posvetio na društvenim mrežama.

Pogledaj i ovo Keely Shaye Smith, Pierce Brosnan Kakva ljubav! I sa 70 godina šarmira žene diljem svijeta, a novom posvetom svojoj supruzi opet je pokupio sve hvalospjeve: ''Učinio si je kraljicom, ti si uzor!''

Keely je ovih dana snimljena u Malibuu pri izlasku iz jedne trgovine, a na sebi je nosila lepršavu haljinu s dekolteom koja je naglasila sve njezine obline i pokazala još jednom da ne mari za zlobne komentare o svojoj kilaži, zbog čega je i sam Pierce nekoliko puta stao u njezinu obranu.

Koliko je zaljubljen u svoju suprugu i nakon 20 godina braka, Pierce je svima dokazao kada je nedavno objavio njezinu fotografiju u ljubičastom kupaćem kostimu i priznao koliko je oduševljen njezinim izgledom, nazvavši ju prekrasnom i privlačnom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Pierce Brosnan (@piercebrosnanofficial)

Pierce i Keely upoznali su se 1994. godine prije njegove uloge kultnog Jamesa Bonda, a vjenčali su se 2001. godine u Irskoj, što je slomilo srca njegovih obožavateljica.

Njihova ljubavna priča jedna je od najljepših u Hollywoodu, a glumac zadivljuje žene diljem svijeta svojim kavalirskim ponašanjem prema supruzi, kojoj otvara vrata automobila i paparazzi ih često znaju uhvatiti kako se ne mogu suzdržati od strasti i ljube se u javnosti.

"Ona ima tu snagu u sebi bez koje ne bih mogao živjeti. Kada me pogleda, skroz zadrhtim. Da sam tražio milijun godina, ne bih mogao pronaći takvu ženu kao što je Keely", izjavio je glumac u jednom od intervjua.

Prije Keely bio je u braku s australskom glumicom Cassandrom Harris, koja je preminula 1991. godine nakon što je oboljela od raka na jajniku.

Pierce je danas i ponosni otac troje djece, 23-godišnjeg Dylana i 19-godišnje Paris, koje je dobio s Keely, te 36-godišnjeg Seana, kojeg je dobio s Cassandrom. Uz to je posvojio i Cassandrinu djecu, Charlotte i Christophera Brosnana, koje je ona dobila sa svojim prvim suprugom Dermotom Harrisom. Charlotte je preminula 2013. godine od raka, baš kao i njezina majka.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene