Urnebesno!

Srpska voditeljica doživjela je neočekivanu javnu prosidbu, a njen odgovor nasmijao je sve prisutne: ''Slušaj, moj ti je savjet...''

Jovana Jeremić Jovana Jeremić Screenshot 1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić Jovana Jeremić Jovana Jeremić - 17 Jovana Jeremić - 16 Jovana Jeremić - 15 Jovana Jeremić - 13 Jovana Jeremić - 12 Jovana Jeremić - 11 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 8 +12 Jovana Jeremić - 7 Galerija

Jovana Jeremić pojavila se na jednoj zabavi gdje je bila glavna atrakcija, a njezino uživanje u plesu i pjevanju u jednom je trenu prekinuo muškarac koji ju je zaprosio s ružom.

Srpska voditeljica Jovana Jeremić bila je gošća na jednoj zabavi gdje su sve oči bile uprte upravo u nju, a pogledima nije odolio ni jedan muškarac.

Naime, Jovana je sjedila za stolom uz piće te kratko odmarala od plesa i pjevanja, a onda joj je prišao jedan muškarac i zaprosio je.

''Nemam Rolex, ali evo dok klečim na nogama, udaj se za mene, Jeremić Jovana.
Jovana ovo nije očekivala ovo, a onda je primila mikrofon i odgovorila: ''Slušaj, ja sam već jednom bila udana i to mi više nije prioritet, sada je moj prioritet da budem sretna.''

Nepoznati muškarac ni tada nije odustao već je nastavio govoriti rime:

''Ja znam da je vama prioritet vaša sreća, ali pored mene vaša sreća bit će još veća'', izgovorio je.

''Moj ti je savjet da tražiš neku normalniju, život će ti biti mnogo lakši'', poručila mu je voditeljica, a svi u šatoru prasnuli su u smijeh.

Ali, ni to nije spriječilo muškarca da i dalje nastavi sa molbama za brak.

''Ne mogu se udati, jednom sam bila udana, da sam se ja udavala svaki put kad su me prosili, bila bih do sad pet puta u braku minumum'', završila je voditeljica.

Videozapis je postao pravi hit na društvenim mrežama, a na TikToku je do sada prikupio već 17 tisuća lajkova.

@pitalice #foryou #foryoupage ♬ original sound - Miša

Podsjetimo, Jovana je pred kraj prošle godine obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača.

Svojim komentarima često nasmijava publiku, ali i pokreće razne rasprave zbog mišljenja koje ona nosi o važnim temama s kojima se susreće u svojoj emisiji.

1/16 >> Pogledaji ovu galeriju Dvina Meler, Matea Hohnjec, Aleksandra Grdić Matea Hohnjec i Dvina Meler Stefany i Matea Hohnjec Stefany i Matea Hohnjec +11 Matea i Stefany Hohnjec Nekad i sad Skandalozna prošlost domaće manekenke: Zbog kobnog tuluma završila je u zatvoru, a nakon što se okrenula vjeri izbačena je i iz crkve!

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ecija i Goran Belošević - 1 Ecija i Goran Belošević - 3 Ecija i Goran Belošević - 4 Ecija i Goran Belošević - 5 +27 Ecija i Goran Belošević - 6 Celebrity Ecija Ivušić i njen suprug uz popularan su trend otkrili spol bebe koju očekuju, a na samom početku malo su se zbunili viđenim!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene