Na svoj način

Kontroverzna srpska voditeljica Novu godinu pratiteljima čestitala potpuno gola: ''Ovo je moja poruka za...''

Jovana Jeremić Jovana Jeremić Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Jovana Jeremić - 8 Jovana Jeremić - 9 Jovana Jeremić - 10 Jovana Jeremić - 6 Jovana Jeremić - 5 Jovana Jeremić - 4 Jovana Jeremić - 3 Jovana Jeremić - 2 +0 Jovana Jeremić Galerija

Srpska voditeljica Jovana Jeremić čestitala je Novu godinu svojim pratiteljima potpuno gola pa iskreno rekla što misli o nekim ljudima.

Srpska voditeljica Jovana Jeremić koja je česta tema medijskih rubrika u regiji čestitala je Novu godinu svojim pratiteljima potpuno gola.

Pogledaj i ovo Jovana Jeremić kakva raskoš! Pogledajte kako izgleda luksuzni stan kontroverzne srpske voditeljice, posebno se ističe nesvakidašnji detalj iznad kreveta: "Sve sam sama zaradila!"

Svoje intimne dijelove sakrila je samo poklonima, a na rukama je nosila crvene kožne rukavice. Sve je dodatno začinila i zečjim ušima koje je stavila na glavu.

''Poštovani moji, odlučila sam vam čestitati ovu godinu na svoj način! Ovo je prvenstveno moja poruka lažnim moralistima s društvenih mreža koji su ove godine, kao i svake godine, bili zakopčani do grla, ali goli i prazni u duši i srcu. Za ljubav treba imati kapacitet i ne biti egoista. Ovo je poruka svima onima koji kriju svoj život jer je raskomadan, mrtav, zakamufliran maskom koju nose i iza koje se kriju, jer da se nude kao što se ja nudim vama svaki vikend, nitko ne bi htio ih. Ni gledati, ni vidjeti, ni ljubiti. Želim vam dobar odnos prema sebi, jer odnosi prema drugima su posljedica našeg odnosa prema sebi. Želim vam da volite jer bez emocija nema života, kao i zaradite dovoljno novca da živite u izobilju, bezbrižno. Želim vam da osjetite sreću i živite s njom u svojoj duši. Samo iskonski sretan čovjek zrači. Dakle, ne pitajte kako ona/on, ne ja... Kako zračiš, tako i privlačiš. Ja sam SUNCE 2023. A vi?'' stoji u opisu fotografije.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by JOVANA JEREMIC (@jeremicjovana)

31-godišnja Jovana inače je jedno od najpopularnijih televizijskih lica u Srbiji, a pažnju privlači gdje god da se pojavi. Odvažna izdanja nisu joj strana, a jednom su je prilikom usporedili i sa Sedmom od Devet iz "Zvjezdanih staza" i to nakon što se u emisiji pojavila u pripijenom zelenom kombinezonu.

Prema pisanju srpskog Blica, Jovana je nedavno obznanila da se razvela od supruga Vojislava Miloševića te da je spremna za novu ljubav i novi brak, kao i da ima velik broj udvarača.

1/21 >> Pogledaji ovu galeriju Tarik i Lejla Filipović - 12 Tarik i Lejla Filipović - 10 Tarik i Lejla Filipović - 9 Tarik i Lejla Filipović - 8 +16 Tarik i Lejla Filipović - 7 Celebrity Bračni par Filipović pridružio se brojnim poznatima koji 2022. ispraćaju u Zagrebu, a na putu su sreli i poznatu prijateljicu

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Gari Cappelli - 2 Gari Cappelli - 1 Vili Beroš s obitelji - 2 Vili Beroš s obitelji - 1 +18 Josip Radeljak - 2 Celebrity Brojni poznati u centru Zagreba ispraćaju 2022. godinu, našli su se tu Josip Radeljak, Vili Beroš i brojna druga lica s obiteljima

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene