Ipak se nešto promjenilo!

Ida Prester prisjetila se jedne anegdote sa suprugom na svom Instagramu: "Prije točno deset godina"

Ida Prester - 2 Ida Prester - 2 Instagram 1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 4 Ida Prester - 3 Ida Prester - 1 Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester +18 Ida Prester Galerija

Ida Prester na svom Instagramu podijelila je fotografiju sa suprugom i prisjetila se njihovog putovanja na Tajland.

Voditeljica Ida Prester podijelila je fotografiju staru čak deset godina sa suprugom Ivanom Peševskim.

Pogledaj i ovo Ida Prester - 5 jedan trik! Ida Prester ženama iznad 40 godina udijelila savjet zlata vrijedan: "I što sam ja napravila? Obrnula sam igricu!''

Riječ je o njihovom nezaboravnom putu na Tajland gdje su upali na vjenčanje. Fotografirali su se na pješčanoj plaži s mladencima. Na drugoj je njezin suprug pak pozirao s majmunom na ramenu.

"Prije točno 10 godina, naše prvo zajedničko putovanje na Tajland. Ništa se nije promijenilo u međuvremenu", no tada su bili tek na početku svoje veze i nisu imali djecu pa su pratitelji shvatili da je Ida ipak u krivu s tom izjavom.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"Osim što Vani ima malo više tetovaža, a ti si danas ljepša nego ikad", "Osim što imate dva majmunčića, a ne samo jednog", "Vani je postao mnogo bolji frajer uz tebe", "Ja sam mislila da je Britney Spears na drugoj fotografiji", samo su neki od šaljivih zaključaka pratitelja. 

Inače, Ida je sa suprugom Ivanom u braku od 2013. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova Ria i Roka.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić i suprug Martina Tomčić +27 Martina Tomčić Celebrity Martina Tomčić objavila je fotografiju poljupca sa suprugom kojeg rijetko pokazuje, čini se da su zaljubljeni kao i prvog dana!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput Maja Šuput - 3 Maja Šuput - 1 Maja Šuput - 2 +26 Maja Šuput - 6 Celebrity Bujni dekolte Maje Šuput pao u drugi plan pored komada odjeće koji rijetko vidimo na njoj!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene