Baš uživaju!

Idu Prester suprug je iznenadio putovanjem na divnu lokaciju, a pratiteljima je ispričala događaj koji će dugo pamtiti!

Ida Prester - 2 Ida Prester - 2 Instagram 1/28 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 3 Ida Prester - 1 Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester Ida Prester +17 Ida Prester - 16 Galerija

Suprug Ide Prester, Ivan Peševski iznenadio ju je odlaskom u Pariz kako bi odmorili od dječjih obaveza.

Voditeljica i pjevačica Ida Prester otputovala je u Pariz sa suprugom Ivanom, a pratitelje je obavijestila što im treba biti najbitnija stavka kod svakog putovanja, ali i ispričala događaj koji će dugo pamtiti. 

Pogledaj i ovo Ida Prester, priče za laku noć - 1 podrška kulturnjaka pjevačici U Zagrebu održana umjetnička akcija podrške Severini, umjetnici su čitali dječje priče za laku noć, pridružila im se i Ida Prester

Podijelila je fotografiju na kojoj je napisala:

"Jedan događaj ću baš pamtiti s ovog kratkog vikenda u Parizu. Sjedili smo u restoranu, za jednim od onih sičušnih stolića na ulici, zbijenih jedan uz drugi. Moj Vani je otišao unutra riješiti račun. Ostala sam sama za stolom i promatrala prolaznike. Točno preko puta ulice zastao je jedan stari gospodin u 70ima, u sivom mantilu i sa šeširom na glavi i gledao ravno u mene. Filmska scena.", započela je Prester pa nastavila:

"Spustila sam pogled od neugode i krenula čačkati po telefonu. Prošlo je par minuta, gospodin se nije micao. Nisam znala šta bi, glupo se praviti da ga ne vidim, pa sam mu se nasmijala i mahnula mu. A monsieur se nasmijao nazad, dignuo šešir u pozdrav i krenuo lagano svojim putem. Čekao je da ga primijetim, samo to je htio. Taj čičica je meni Pariz. Stari ljubavnik, malo perverzan i drzak, ali uvijek sa stilom. Možda se to danas zove maltretiranjem, a možda je ipak šmek stare škole. Ne znam, ali držala sam osmijeh satima", rekla je Ida zadovoljno.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

Zatim je u opisu ispričala svojim pratiteljima što joj je najbitnije kod putovanja:

"Svaki grad ima neku svoju aromu, svoj duh. Dok putujemo, ne zanimaju nas muzeji i crkve, zanima nas upiti atmosferu, uloviti taj vajb grada. Kratko smo bili ovdje, Pariz je ogroman i ima puno lica. Ali za mene je ovo pravi duh Pariza".

Prije toga, podijelila je zajedničku fotografiju sa suprugom na kojoj su pozirali zagrljeni i nasmiješeni, a u opisu je stajalo: 

"Nismo vidjeli La tour Eiffel, nismo bili u Louvreu, nismo obilazili vintage shopove, nismo poslušali nijednu vašu preporuku. Dva dana smo se se iskopčali s internetta, ljubili, spavali do podneva, jeli divnu hranu, tumarali ulicama bez cilja, slušali francuski, komentirali prolaznike, upijali atmosferu ovog najsexy grada na svijetu. Da bar možemo ostati još koji dan...ali život melje dalje, čekaju nas mali pačići. Hvala mužu na ovoj maloj pauzi od svakodnevice. Imaš pravo, baš je trebalo. Od sutra francuski ja učim, da ti pjevam 'Mon amour, ja mijenjam se".

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Jennifer Lopez - 1 Jennifer Lopez - 3 Jennifer Lopez - 4 Jennifer Lopez - 5 +27 Jennifer Lopez - 4 Celebrity Lopez otkrila malo previše dok se razgibavala na balkonu, sve su uhvatili paparazzi koji prate svaki njezin korak!

1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković Andrej Plenković +21 Andrej Plenković Nekad i sad Isplivala 38 godina stara fotka premijera Andreja Plenkovića: Evo kako je izgledao dok je bio vaterpolist u mladim danima!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene