zanimljiv početak

Ida Prester se prisjetila kako je izgledao njezin prvi susret sa suprugom, priča je mnoge nasmijala do suza

Ida Prester - 3 Ida Prester - 3 PR 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 3 +0 Ida Prester - 1 Galerija

Ida Prester je od 2013. godine u braku s Ivanom Peševskim, s kojim ima dvoje djece, a sada je na svojem Instagramu ispričala kako su se upoznali.

Glazbenica i voditeljica Ida Prester svojeg supruga Ivana Peševskog upoznala je prije točno devet godina pa je tim povodom na svojem Instagramu prepričala kako je izgledao njihov prvi susret.

Pogledaj i ovo Ida Prester i Ivan Peševski netipični mladenci Vjenčanica naše voditeljice jedna je od najoriginalnijih koje smo vidjeli, a od nje ništa drugačije ne bismo ni očekivali!

"Jedna mala ljubavna pričica, da vas razveselimo u ovom sivom danu. Sve je istina. Od tada brdovito, malo gore, malo dolje, malo istok, malo zapad, ali nikad dosadno. Sretno i nama, a i svima vama", napisala je uz objavu koja je mnoge njezine pratitelje nasmijala do suza.

"Točno na današnji dan prije devet godina smo se upoznali Vani i ja. Smiješna priča", započela je i otkrila da se njihov prvi susret dogodio na jednoj rođendanskoj zabavi u Beogradu.

"Odmah sam skužila tog tipa u svim duginim bojama na sebi, ne možeš ga fulati. Visok, glasan, nasmijan, sa zlatnim lancem i drečavim tenisicama. Ko neki gangsta klaun. Čim me primijetio, prišao mi je", prisjetila se, a zatim je opisala kako je tekao njihov prvi razgovor.

"Party završava, idemo kući. Sljedeći dan ekipa se skupila pred Domom omladine. Eto ti njega! Ponovno mi prilazi. Lik me se uopće ne sjeća od sinoć! Ja sam jedina žena koja se vlastitom budućem mužu dva dana zaredom svidjela, a da on to i ne zna. OK, bilo je veselo pa me nije zapamtio, a možda je tako ulijetao svakoj drugoj. Al' to mu je zadnje, pa neka", zaključila je, a na kraju je i čestitala rođendan DJ-u na čijem su se tulumu upoznali.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Idaprester (@ida_prester)

Ida i Ivan vjenčali su se 2013. godine, a zajedno imaju dvojicu sinova, Roka i Rija.

Prošle su jeseni iz Beograda preselili u Zagreb, a Ida od ovog ožujka s Mijom Kovačić vodi zabavnu emisiju "Fakap", koju možete gledati svakog četvrtka u 18 sati na showbuzz.hr.

1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Nekad i sad Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene