Godinama se skriva od medija

Nju stvarno dugo nismo vidjeli: Omiljena slatkica 90-ih slavi rođendan u badiću, pogledajte je li se imalo promijenila!

David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Profimedia 1/2 >> Pogledaji ovu galeriju David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) +0 David Boreanaz i Sarah Michelle Gellar (Foto: Profimedia) Galerija

Sarah Michelle Gellar s prijateljicama je slavila rođendan na bazenu u Meksiku, gdje su je snimili paparazzi.

Sarah Michelle Gellar proslavila se glavnom ulogom u seriji "Buffy, ubojica vampira", nakon čega je postala jedna od najtraženijih mladih glumica u Hollywoodu.

Pogledaj i ovo Bradley Cooper i Freddie Prinze Jr. (Foto: Profimedia) Nije se puno promijenio 90-ih je stekao titulu srcolomca i zavodnika, a danas je posvećenoj samo jednoj ulozi zbog koje se odrekao slave

"Okrutne namjere", "Znam što si radila prošlog ljeta" i "Vrisak 2" samo su neki od kinohitova u kojima je glumila u devedesetima, nakon čega je njezina popularnost počela opadati.

Osim što posljednjih godina nije ostvarila nijednu značajnu ulogu, Sarah vodi poprilično privatan život i rijetko se može vidjeti u javnosti, no sada su je paparazzi ulovili na proslavi njezina 44. rođendana.

Glumica je slavila u Meksiku, gdje je snimljena dok je s prijateljicama uživala na bazenu, a nosila je takozvani tankini, odnosno badić čiji gornji dio izgleda kao majica. Paparazzi su je fotografirali iz svih kutova, no Sarah se na njih nije obazirala i opušteno se prešetavala u oskudnom izdanju.

Iako je lice djelomično sakrila sunčanim naočalama, na fotkama se jasno vidi kako godine nisu ostavile puno traga na njezinu licu, a mladolikim izgledom u 45. može se pohvaliti i njezin suprug, glumac Freddie Prinze Jr., s kojim je u braku od 2002. godine.

Iako su ispočetka mnogi sumnjali u njih, i danas su zaljubljeni kao prvog dana te na Instagramu često dijele zajedničke romantične fotke.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Sarah Michelle (@sarahmgellar)

"Obožavamo provoditi vrijeme zajedno i zaista se volimo", kazala je Sarah jednom prilikom, a otkrila je i kako su se, kada su postali roditelji, dogovorili da će samo jedno od njih raditi, dok će drugo ostati kod kuće s djecom.

"Kada mi se rodila kći, to je bilo to za mene. Odlučio sam da ću biti samo otac", izjavio je Freddie tijekom nedavnog gostovanja u emisiji voditelja Chrisa Van Vlieta.

1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Dennis Quaid (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoie (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) Dennis Quaid i Laura Savoia (Foto: Profimedia) +4 Dennis Quaid i Meg Ryan (Foto: Profimedia) Zanimljivosti Zlobni komentari nisu ga spriječili da i četvrti put uplovi u bračnu luku, i to s 39 godina mlađom studenticom

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene