''putovanje za pamćenje!''

Ida Prester javila se s lošim vijestima iz Berlina: "Kad odeš na odmor s mužem i zaglaviš tri dana u hotelskoj sobi!''

Ida Prester Ida Prester Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ida Prester - 4 Ida Prester - 1 Ida Prester - 2 Ida Prester - 2 Ida Prester Ida Prester - 3 Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester i Ivan Peševski Ida Prester - 1 +19 Ida Prester i suprug - 6 Galerija

Ida Prester podijelila je sa svojim pratiteljima na društvenim mrežama da se razbolila na putovanju, a pokazala je i kako se suprug Ivan odnosio prema njoj.

Voditeljica Ida Prester sa suprugom Ivanom Peševskim otputovala je u Njemačku, a od tamo se nažalost javila s lošim vijestima - uhvatili su je temperatura i prehlada. 

Ida je objavila fotografiju na kojoj leži bez imalo šminke na licu i lošeg raspoloženja, a pored nje su se na tacni nalazili limun, lijekovi, toplomjer i sva ostala medicinska pomagala kako bi što brže ozdravila.

"Kad odeš na odmor s mužem nakon godinu dana planiranja i onda zaglaviš tri dana u hotelskoj sobi s temperaturom i wc papirom za nos. Romantično putovanje koje ćemo zauvijek pamtiti. A vama kako je počela 2024.?", napisala je u opisu.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Idaprester (@ida_prester)

"Gledaj na to pozitivno.. neplanirano si ostala u toj divnoj sobi s mužem makar i bolesna. Kad si kući sa djecom onda nemaš pravo biti bolesna", poručila joj je u komentaru Danijela Dvornik.

"Tijelo ti poručuje da ne zaslužuješ odmor. Svima nam se dogodi isto", "Ajde, vidi kako imaš roze enterijer", "Takva na kraju najdulje pamtiš ", "Uz vašu pozitivu bit će to okej", "Preumor je učinio svoje", samo su neki od komentara pratitelja. 

Objavila je zatim i fotografiju na kojoj joj suprug donosi sladoled u krevet.

"Moj život zadnja četiri dana", dodala je. 

Podsjetimo, sa suprugom Ivanom Ida je u braku 10 godina te zajedno imaju dvojicu sinova, a za što sretniji brak u njihovu su slučaju ključna zajednička putovanja, kako je jednom objasnila.

''Ja bih tu bila malo lijena jer sam više u brizi o djeci, ali on je tu u pravu, jednom mjesečno moramo otići nekamo kao par'', rekla je pjevačica za IN magazin.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Maja Šuput - 2 Pripreme Maje Šuput za finale Supertalenta Maja Šuput Maja Šuput +25 Maja Šuput i Bloom Celebrity Zbog ove fotke u badiću fanovi Maju Šuput mole da ih povede sa sobom na odmor: "Instagram, portali, sve gori!"

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 1 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 3 Ivana Knoll - 1 +32 Ivana Knoll - 2 Celebrity Knoll u haljini s neobičnim otvorom kod grudi zanimljivo zaključila: "Ima dana kad mislim da sam precijenjena... ali ne danas!"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene