uspješna influencerica

Naša mlada navijačica zanimljivog izgleda privukla je pažnju u Katru, evo tko je djevojka koju na Instagramu prati gotovo 300 tisuća ljudi!

Magdalena Keškić Magdalena Keškić Goran Stanzl/Pixsell 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić Magdalena i Ivan Keškić Magdalena Keškić Magdalena Keškić - 1 Magdalena Keškić - 2 Magdalena Keškić - 3 +19 Magdalena Keškić - 4 Galerija

Magdalena Keškić, Hrvatica iz Njemačke, vjerno bodri Vatrene na Svjetskom prvenstvu u Katru.

Njemačka influencerica hrvatskih korijena, 20-godišnja Magdalena Keškić, privukla je veliku pozornost na Svjetskom prvenstvu zbog svojeg zanimljivog izgleda.

Pogledaj i ovo Magdalena Keškić privukla veliku pažnju Naša mlada navijačica iz dijaspore o hrvatskim reprezentativcima: "Ponuda imam, ali još ih držim na distanci"

Magdalena je rođena u Njemačkoj, otac joj je s Kupresa, majka iz Stona i svake godine ljetuje u Hrvatskoj, a u Katru vjerno bodri naše Vatrene.

Influencerica na Instagramu ima više od 275 tisuća pratitelja, s kojima svakodnevno dijeli svoje izazovne fotke i hvali se luksuznim životom.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Magdalena Keškić ✞ (@lenakeskic)

S bratom Ivanom, koji je od nje mlađi dvije godine i također je popularan influencer, pokrenula je i marku odjeće CroatiaWear, kojom promoviraju Hrvatsku.

"U vrijeme SP-a bio sam u Rusiji i vidio puno naših ljudi odjevenih u majice s različitim prigodnim natpisima. Počeo sam s bratom dogovarati koncept, otvorili smo webshop i koncentrirali se na Hrvate u iseljeništvu. No, sve je više bilo upita i iz domovine. Sad nas jednako traže i u domovini i iseljeništvu", objasnio je Ivan jednom prilikom za Fenix Magazin.

1/17 >> Pogledaji ovu galeriju Roditelji i sestra Luke Modrića - 1 Roditelji i sestra Luke Modrića - 2 Roditelji i sestra Luke Modrića - 3 Roditelji i sestra Luke Modrića - 4 +12 Roditelji i sestra Luke Modrića - 6 Celebrity Roditelji i sestra Luke Modrića navijali s tribina, a došla ih je pozdraviti još jedna poznata Hrvatica

1/37 >> Pogledaji ovu galeriju Plesni studio My Way, Supertalent - 14 Plesni studio My Way, Supertalent - 13 Plesni studio My Way, Supertalent - 12 Plesni studio My Way, Supertalent - 11 +32 Plesni studio My Way, Supertalent - 10 Celebrity Pogledajte što je to izazvalo neočekivanu reakciju Martine Tomčić: ''Ljuta sam na vas, nije korektno i nije fer!''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene