tu je i traktor!

Pogledajte kako je atraktivna hostesa podržala naše predstavnike na Eurosongu, pobrinula se da svi primijete natpis ŠČ!

Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 3 Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 3 Damir Spehar/Pixsell 1/20 >> Pogledaji ovu galeriju Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 1 Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 2 Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 4 Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 5 Hostesa Ivana na Proljetnom sajmu u Bjelovaru - 3 Let 3 - 1 Let 3 - 2 Let 3 - 3 Let 3 - 4 Let 3 - 5 +9 Let 3 Galerija

Na proljetnom sajmu u Bjelovaru poglede je mamila atraktivna hostesa Ivana koja je svojim stajlingom dala podršku Letu 3 i pjesmi "Mama ŠČ".

U Bjelovaru je otvoren međunarodni Proljetni sajam hortikulturalne, građevinske i komunalne opreme, a na otvorenju je najveća atrakcija bila hostesa Ivana.

Pogledaj i ovo Doček Leta 3 u Zagrebu - 4 Posebni do kraja! Pogledajte spektakularni dolazak Leta 3 u Zagreb, u odijelima i s ružama stigli na zlatnom traktoru

Ona je na sajam došla odjevena u uski crveni kombinezon i crne štikle, a zbog njezina izdanja posjetitelji su je od milja prozvali "Ivana ŠČ".

Naime, Ivana je na sajmu podržala naše predstavnike na ovogodišnjem Eurosongu, grupu Let 3, tako što je na stražnjici imala natpis "ŠČ", a usto je i ponosno pozirala na traktoru.

Inače, ovaj tjedan je objavljen službeni raspored nastupa a Eurosongu u Liverpoolu, a Let 3 će se s pjesmom "Mama ŠČ" predstaviti u prvoj polufinalnoj večeri 7. svibnja i to sedmi po redu.

Naši predstavnici ozbiljno se pripremaju za Eurosong i ovih su dana u Rijeci snimili i video razglednicu kojom će se predstaviti europskoj publici.

1/32 >> Pogledaji ovu galeriju Ivana Knoll - 7 Ivana Knoll - 5 Ivana Knoll - 4 Ivana Knoll - 2 +27 Ivana Knoll - 1 Celebrity Knoll pokazala guzu na ulicama Londona, ali u oči najprije upada razlika između ovih i fotografija koje sama dijeli na Instagramu!

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Brooklyn Beckham - 2 Brooklyn Beckham - 1 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 2 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 7 +26 Brooklyn Beckham i Nicola Peltz - 10 Celebrity Beckhamov sin zgrozio novom tetovažom koju je posvetio svojoj supruzi, većina se pita jedno: ''Je li on normalan?''

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene