Svi to možemo

Približava se petom desetljeću, izgleda duplo mlađe, a sad je otkrila tajnu svog izgleda

showbuzz showbuzz DNEVNIK.hr

Manekenka Heidi Klum otkrila je tajnu svog dobrog izgleda kojemu se desetljećima već mnogi dive.

Njemačka manekenka Heidi Klum jedna je od najuspješnijih svih vremena, a i danas joj je svi dive iako je u 48. godini života i šetanje po modnim pistama je ostavila daleko iza sebe.

Pogledaj i ovo Heidi Klum - 4 Žena izgleda wow! Ima 50 godina, ali zbog ove snimke u toplesu svi misle da je vršnjakinja mlađahnog supruga!

A kako joj polazi za rukom izgledati tako dobro u kasnim četrdesetima, čak i kojih dvadesetak godina mlađe, Heidi je otkrila ovih dana. Njezina se tajna naime krije u neuobičajenim vježbama koje mnogima nisu prvi izbor. No, Heidi su najdraži planski raspoređeni treninzi i to ono koji uključuju vježbanje s rekvizitima poput hulahupa, skakanja na trampolinu, a svaki dan otpliva po 20 krugova u bazenu što joj predstavlja zabavnu alternativu teretani.

"Sretna sam što imam bazen kod kuće i kad je počela pandemija, ja sam počela plivati 20 krugova dnevno. Ovakve vježbe su puno bolje za moje zglobove nego trčanje na traci. Vrtnjom hulahupa i skakanjem na trampolinu se također minimalno opterećujem", objasnila je Heidi.

Dodala je i da njezinu zdravom izgledu pridonosi i njezine roditeljske obveze i briga o 16-godišnjoj Heleni, 15-godišnjem Henryju, 14-godišnjem Johanu i 11-godišnjem Luu.

"Puno se krećem i trčim okolo, imam četvero djece, dva psa i mačku. Zadnjih sam nekoliko mjeseci uživala u mogućnosti da provedem više vremena kod kuće s obitelji", izjavila je Heidi.

To je vrijeme iskoristila i da posadi vlastiti vrt što ju je posebno ispunjavalo i potaknulo da se zdravi hranije. 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Celebrity Dok čeka sudsku odluku o skrbništvu, Angelina kvalitetno provodi vrijeme s djecom, a odavno nije izgledala bolje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene