dugo je nismo vidjeli

Dok čeka sudsku odluku o skrbništvu, Angelina kvalitetno provodi vrijeme s djecom, a odavno nije izgledala bolje

Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie (Foto: Getty Images) getty images 1/3 >> Pogledaji ovu galeriju Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Angelina Jolie, Zahara Jolie Pitt, Maddox Jolie Pitt (Foto: Getty Images) +0 Angelina Jolie (Foto: Getty Images) Galerija

Angelina Jolie snimljena je tijekom shoppinga u Los Angelesu s kćerima Zaharom i Shiloh.

Glumica Angelina Jolie (45) uzela je pauzu od napornog sudskog spora oko skrbništva s bivšim mužem Bradom Pittom (56) i odvela djecu u shopping.

Pogledaj i ovo Angelina Jolie i James Haven - 2 povukao se Prošle su 24 godine otkako je poljubac Angeline Jolie s bratom zgrozio javnost, evo što se dogodilo s njim i gdje je nestao poslije toga skandala!

U petak je, nakon dugo vremena, snimljena s kćerima Zaharom (16) i Shiloh (14) u ulici s dizajnerskim buticima u Los Angelesu, a na fotkama je oduševila izgledom.

Nosila je strukiranu bijelu haljinu koja je naglasila njezinu vitku figuru i jednostavne, ali elegantne natikače, a kosu je raspustila i poravnala te odavno nije izgledala bolje.

Glumica i njezine kćeri bile su u patnji zaštitara i sve tri su nosile maske, a povod shoppinga bio je rođendan Zahare koja je 8. siječnja napunila 16 godina.

Angelina je tijekom braka s Bradom dobila kćer Shiloh i blizance Knoxa i Vivienne. Usto je Pitt posvojio Maddoxa, Paxa i Zaharu kao što je to ranije učinila i Jolie.

Budući da je Maddox punoljetan, pravna bitka za skrbništvo vodi se za ostalo petero djece. Kako su ranije pisali američki mediji, na suđenju su svjedočili brojni svjedoci među kojima je bila stručnjakinja za obiteljsko nasilje Alyce LaViolette čije je tvrdnje tužitelj uspješno pobio na sudu 2013. u slučaju ubojstva Travisa Alexandera kojeg je ubila bivša djevojka Jodi Arias. Ona je prikazala Jodi kao žrtvu zlostavljanja i to je šokiralo javnost jer je ubola Travisa čak 27 puta i pucala mu u glavu te je na kraju osuđena na doživotni zatvor.

Brad je na popis svjedoka stavio bivšeg Angelininog asistenta Michaela Ofstedahla te njezinu prijateljicu, glumicu Jillian Armenante. Suđenje neće moći izbjeći ni njihov zajednički prijatelj Adama Kebe, a Pitt je pozvao i još dva bivša Angelinina asistenta, Darrena Laosa i Richa Malchata.

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene