Mrvica mala!

Franka Batelić objavila preslatku fotografiju najvjernijeg navijača Vedrana Ćorluke, za rastopiti se!

Franka Batelić Franka Batelić Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić Franka Batelić 30. rođendan - 3 Franka Batelić 30. rođendan - 4 Franka Batelić 30. rođendan Franka Batelić i Sara Jo Franka Batelić Franka Batelić i Sara Jo +19 Franka Batelić i Sara Jo Galerija

Franka Batelić na Instagram storiju je objavila par fotografija iz Danske na kojima ona i sinčić Viktor nose dres s natpisom Ćorluka.

Pjevačica Franka Batelić na svojim Instagram storijima objavila je par fotografija iz Danske na kojima ona i sinčić Viktor šetaju u dresu s natpisom "Ćorluka".

Pogledaj i ovo Franka Batelić ''vrijeme stani!'' Franka Batelić objavila je niz obiteljskih fotografija s ljetovanja, kćerkica i sin kradu srca, a evo kako su se to zabavljali!

U Kopenhagenu je sinoć hrvatska reprezentacija u 3. kolu skupine 1 Lige nacija A pobijedila Dansku 1:0 i došla do prve pobjede u ovom izdanju tog natjecanja. Ondje je bio i Vedran Ćorluka, koji je trenutno na poziciji pomoćnika Zlatka Dalića u hrvatskoj nogometnoj reprezentaciji.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by F R A N K A (@frankaofficial_)

Na jednoj od fotografija vidimo kako Franka i Viktor šetaju držeći se za ruke prema stadionu, a na sebi imaju dres na čijoj stražnjoj strani piše "Ćorluka".

Sljedeća fotografija prikazuje malenog Viktora kako sa sklopljenim ručicama u zraku pozorno prati utakmicu s tribina.

Franka i Vedran vjenčali su se 2018. godine u župnoj crkvi Pohođenja Blažene Djevice Marije Sv. Elizabeti u istarskoj općini Bale. Prije toga su bili šest godina u vezi, a upoznali su se na ljetovanju na Zrću. Imaju dvogodišnjeg sinčića Viktora, a u iščekivanju su i drugog djeteta. 

Pjevačica je nedavno osim trudnoće, proslavila i svoj 30. rođendan u okruženju svojih najmilijih.

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek Željko Bebek i Zvonimir Bebek +18 In Magazin: Željko Bebek Zanimljivosti Fotke kao dokaz da je Bebekov sin pravi očev nasljednik, napravili su pravi show u Vodicama na festivalu!

1/22 >> Pogledaji ovu galeriju Britney Spears Britney Spears Britney Spears - 8 Britney Spears - 12 +17 Britney Spears - 3 Celebrity Britney Spears i Madonna ponovile su svoj slavni poljubac iz 2003. godine, fotkom se pohvalila kraljica popa!

 

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene