Opa!

Riskantni prozirni dekolte lijepa Eva tako lako nosi, a haljina je otkrila i rezultate stalnih treninga

Eva Longoria Eva Longoria Profimedia 1/26 >> Pogledaji ovu galeriju Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria Eva Longoria - 3 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 1 Eva Longoria - 2 Eva Longoria - 3 +15 Eva Longoria Galerija

Eva Longoria izgleda nevjerojatno u crnoj elegantnoj haljini koju je odabrala za crveni tepih jednog događaja u Italiji.

Holivudska glumica Eva Longoria istaknula je svoju savršenu figuru na crvenom tepihu Taormin Film Festa u Italiji.

Pogledaj i ovo Tyler Christopher i Eva Longoria Tužna vijest Preminuo glumac i bivši muž Eve Longorije, bio je zvijezda sapunica, a imao je samo 50 godina: "Potpuno smo shrvani…"

47-godišnja Eva zablistala je u dugoj crnoj haljini, čiji je gornji dio istaknuo njezine grudi, mišićave ruke, ali i pokazao njezina leđa.

Ukupni outfit upotpunila je neurednom pundžom i šminkom koja je naglasila njezine smeđe oči. Od nakita nije nosila ništa osim minijaturnih srebrnih naušnica, vjerojatno zato što je gornji dio haljine bio ispunjen blještavim crnim detaljima pa je dovoljno podignuo cijeli modni odabir.

Dobro raspoložena i s osmijehom na licu pozirala je za fotografe. No, zgodna brineta nije sama došla na ovaj događaj već je prošetala crvenim tepihom u pratnji svog supruga Josea Bastona.

Također, pozirala je i u zagrljaju producenta Andrea Iervolina, ali i scenaristice Lucíe Puenzo.

Eva je poznata i po tome da izaziva oduševljenje svojih obožavatelje gdje god da se pojavi i to nakon što se dugo borila s viškom kilograma, sve dok jednog dana nije tome odlučila stati na kraj. Posvetila se fitnessu, što joj se očigledno itekako isplatilo.

Glumica je inače posljednjih nekoliko godina najviše posvećena obiteljskom životu i brizi o sinu Santiagu Enriqueu, kojeg je dobila s 54-godišnjim Josom Bastonom, s kojim se 2016. godine vjenčala u Meksiku.

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Ella Dvornik Ella Dvornik Ella Dvornik Charles Pearce i Ella Dovrnik +25 In Magazin: Ella Dvornik - 12 Celebrity Ella Dvornik u oskudnim kupaćim gaćicama istaknula svoje tetovaže: "Je l' moguće da si se ovoliko skinula?"

1/13 >> Pogledaji ovu galeriju Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 2 Goran Bregović - 1 Goran Bregović - 5 +8 Goran Bregović - 4 Zanimljivosti Pogledajte kako izgleda vila na Jadranu koju je Brega kupio svojim kćerima i supruzi da imaju idealno mjesto za ljetovanje

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene