nezaboravan dvojac!

Enis Bešlagić posvetio dirljivu objavu glazbenim legendama koje više nisu s nama i mnoge ganuo do suza

Enis Bešlagić Enis Bešlagić Instagram 1/9 >> Pogledaji ovu galeriju Enis Bešlagić Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 1 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 2 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 3 Enis, Sabina i Asja Bešlagić s Ninom Badrić - 4 Enis Bešlagić (Foto: Dnevnik.hr) Enis Bešlagić (FOTO: Marko Prpic/PIXSELL) Enis Bešlagić +0 Enis Bešlagić (FOTO: Instagram) Galerija

Enis Bešlagić na Instagramu je objavio snimku sa zajedničkog nastupa Kemala Montena i Olivera Dragojevića u Sarajevu, uz koju im je posveto dirljivi status.

Glumac Enis Bešlagić izazvao je lavinu reakcija svojom zadnjom objavom na Instagramu.

Pogledaj i ovo Oliver Dragojević pazilo se na svaki detalj Oliver bi mogao dobiti spomenik u Veloj Luci: Otkrivamo kako bi trebao izgledati i zašto je još uvijek skriven od očiju javnosti!

Enes se prisjetio legendarnih glazbenika Kamala Montena i Olivera Dragojevića, koji, nažalost, više nisu s nama, a podijelio je video njihova zajednička nastupa u Sarajevu u kojem izvode bezvremenski hit "Nije htjela".

"Hvala od srca na svakoj emociji i ljubavi koju osjetim u svakoj vašoj pjesmi... Nikada više ovakvih koncerata, vokala ispunjenih srećom i tugom... bezinteresnim prijateljstvima i života punim plućima. Rijetki su osjetili tu energiju njihovih koncerata uživo... Bogu hvala, da sam živio i imao priliku dijeliti vrijeme i prostor ovih umjetnika slobode... Neka vas Gospodar čuva i nagradi za svako dobro. Sreća je kada odrastaš uz ovakve pjesme, a i tuga je kada vidiš izgubljene generacije koje lutaju u 'novim hitovima' bez duše..." napisao je Enis i objavom mnoge ganuo do suza.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Enis Bešlagić🎭🎬 (@beslagicenis_jedini_pravi)

"Poljubac za svaku riječ", "Rasplakala sam se... Hvala Enis za ovu ljepotu", "Potpisujem, a i ti postaješ polako legenda", poručili su mu pratitelji u komentarima.

Podsjetimo, Kemal je preminuo u siječnju 2015. godine, a Oliver u srpnju 2018. i obojica su iza sebe ostavili brojne hitove koji će još dugo čuvati sjećanje njih.

1/29 >> Pogledaji ovu galeriju Hanka Paldum - 3 Hanka Paldum - 1 Hanka Paldum - 2 Hanka Paldum - 4 +24 Hanka Paldum - 5 Celebrity Hanka Paldum prvi put pokazala lijepu kćer, koja se ne voli eksponirati: "Nije ju bilo lako uvjeriti"

1/23 >> Pogledaji ovu galeriju Danijela Martinović Danijela Martinović sa sestrom i mamom Danijela Martinović Danijela Martinović +18 Danijela Martinović Celebrity Danijela Martinović o novoj važnoj osobi u svojem životu: "Odmah sam znala da se dogodilo nešto posebno"

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene