Šokantni detalji

Uznemirujuća ispovijest kolege bacila ljagu na preminulog kralja popa: "Bio je teško poremećen"

Michael Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Profimedia) Profimedia 1/12 >> Pogledaji ovu galeriju Michael Jackson (Foto: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Profimedia) Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) Elton John i David Furnish (Foto: Getty Images) Elton John (FOTO: Profimedia) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Michael Jackson (Foto: Getty Images) Elton John (Foto: Facebook) +1 Michael Jackson (Foto: Profimedia) Galerija

Slavni glazbenik Elton John ne prestaje šokirati svojim memoarima. Sada se dotaknuo preminulog kralja popa, Michaela Jacksona i otkrio šokantne detalje iz prošlosti.

Pjevač Elton John oduvijek je bio jedan od kontroverznijih glazbenika na svjetskoj sceni, a u posljednje vrijeme podiže prašinu isječcima svojih memoara koji će uskoro biti objavljeni u Velikoj Britaniji. 

Pogledaj i ovo Blanket Bigi Jackson Kakav je to prizor bio Najmlađi sin kralja popa imao je samo 9 mjeseci kada ga je otac predstavio na grozan način, a zbog jedne stvari malo tko zna kako stvarno izgleda!

Eltonovi memoari vrve šokantnim navodima i dosad nepoznatim detaljima iz svijeta slavnih, a nakon što je otkrio da je princeza Diana flertovala s Richardom Gereom, pjevač je odlučio progovoriti i o jednoj drugoj vrlo slavnoj i kontroverznoj ličnosti - Michaelu Jacksonu.

Tako je Elton okarakterizirao preminulog kralja popa kao duševnog bolesnika uz kojeg bi se svi uvijek osjećali nelagodno. Elton i Michael su postali prijatelji davnih dana, na početku Michaelove karijere no navodno je Michael, kako su godine prolazile, postajao sve neugodniji i neugodniji da bi u posljednim trenucima svog života djelovao potpuno mentalno poremećeno. 

"Poznavao sam Michaela od njegove 13 ili 14 godine. Bio je najslađi klinac kojeg možete zamisliti, no u jednom je trenutku počeo tražiti bijeg od realnosti i završio potpuno okupiran svojim imaginarnim svijetom, baš kao Elvis Presley", otkrio je Elton. 

Dodao je i kako je pred kraj Michaelovog života pjevač djelovao kao da je teško duševno bolestan. 

"On je bio zaista poremećen, teško mentalno bolestan čovjek. Uznemirujuća osoba s kojom ne želite biti u društvu", tvrdi Elton.

Osim toga, Elton se prisjetio i Michaelove tendencije da se druži isključivo s djecom. Naime, navodno se kralj popa uopće nije snalazio u društvu odraslih osoba i nije mogao pratiti razgovore odraslih, pa je bijeg pronalazio u neprestanom druženju s djecom. 

S obzirom da je ove godine Michael posthumno optužen za dva slučaja silovanja i pedofilije, ova Eltonova svjedčanstva imaju posebnu težinu. Iako ga nije direktno optužio za pedofiliju, Elton je definitivno dao naslutiti kako se Michael Jackson pretjerano družio s djecom na ponekad neprimjerene način. 

Zbog ovakvih šokantnih svjedočanstava i detalja iz prošlosti mnogi su se zabrinuli zbog objavljivanja memoara Eltona Johna, pa žele stopirati ili barem usporiti datum objave knjige, koji je trenutno zakazan za 15. listopad ove godine. 

1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) +6 Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Celebrity Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene