Opa!

Ne mogu se više kriti: Neymar ljubi predivnu Hrvaticu koja je dosad bila u vezi sa slavnim pjevačem?

Neymar (Foto: Instagram) Neymar (Foto: Instagram) Instagram 1/11 >> Pogledaji ovu galeriju Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich (Foto: Instagram) Natalia Barulich i Maluma (Foto: Instagram) Neymar (Foto: Instagram) Neymar (Foto: Profimedia) Neymar (Foto: Profimedia) Bruna Marquezine Neymar (Foto: Getty) Izabel Goulart i Kevin Pratt, Neymar (Foto: Instagram) +0 Natalia Barulich (Foto: Instagram) Galerija

Neymar je navodno u vezi s Natalijom Barulich.

Brazilski su se mediji raspisali o navodnoj novoj Neymarovoj ljubavi, koju je pronašao u manekenki hrvatskih korijena Nataliji Barulich.

Mediji poput O Dia, Gazetae Sportiva, Don Balon, Capricho i mnogi drugi pišu da je 27-godišnja Natalija viđena na nekoliko utakmica Paris Saint-Germaina te da novopečeni par samo što nije objavio vijest da su zajedno. Lijepa je manekenka i u jednoj od posljednjih objava na profilu na Instagramu napisala status u kojem otkriva kako je lijepo biti s nekim tko te doista želi, a u posljednje vrijeme sve češće boravi u francuskoj prijestolnici. 

Neymar nije prvi slavni muškarac koji je pao na Natalijinu ljepotu jer je dosad bila u vezi s kolumbijskim pjevačem Malumom, s kojim je prošle godine posjetila Hrvatsku. Njihovu posljednju zajedničku fotografiju Natalia je na društvenim mrežama objavila u kolovozu ove godine.

"Djelomično sam Hrvatica! Veliko je zadovoljstvo biti u ovoj predivnoj zemlji prvi put", napisala je uz fotografiju iz Dubrovnika.

 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Ναtαlία Bαrulίch 🌹 (@natalia) on

Prije nego što se počela baviti modelingom, Natalia je bila balerina, a dosad se pojavila na naslovnicama nekoliko časopisa, među kojima su Maxim, Esquire i L’Officiel.

1/4 >> Pogledaji ovu galeriju Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) +0 Miguel Cervantes s obitelji (Foto: Instagram) Celebrity Preminula 3-godišnja kći poznatog glumca, tužnu vijest je objavio uz fotografiju njezine prazne sobe

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene