Kakva legenda!

Video golišavog Beckhama koji se šminka užario je društvene mreže: ''Tutorijal za koji nismo znali da nam treba!''

David Beckham - 1 David Beckham - 1 TikTok/Screenshot 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham - 4 David Beckham - 2 David Beckham - 3 Victoria i David Beckham David Beckham David i Victoria Beckham - 2 Victoria i David Beckham - 2 Victoria Beckham Victoria Beckham Victoria Beckham - 5 +19 David Beckham Galerija

David Beckham objavio je na društvenim mrežama video u kojem se šminka kao njegova supruga Victoria Beckham, čime se našalio na njezin račun.

Umirovljeni britanski nogometaš David Beckham odlučio se našaliti na račun svoje supruge Victorije pa je snimio urnebesni video i podijelio ga njezinu profilu na TikToku.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

48-godišnji David snimao se bez majice, s ručnikom oko sebe dok je dijelio savjete za najbolju šminku i nanosio je na lice kistom, baš kao što to Victoria radi u svojim videima koje dijeli s pratiteljima.

"Dakle, kada upotrijebim malo ovoga, i žena mi kaže da je ovo najbolja rasvjeta za snimanje. Složit ću se s njom, ali zapravo ne znam o čemu govorim. Volim hidratizirati svoju kožu i njegovati je, a očito je ovo najbolji način da to učinim prema savjetima Victorije Beckham", govori između ostalog David u videu.

@victoriabeckham Mr Beckham’s very own #VictoriaBeckhamBeauty ♬ original sound - Victoria Beckham

Ubrzo se oglasila i sama Victoria, koja je uz objavu napisala: "Vlastiti #VictoriaBeckhamBeauty tutorijal gospodina Beckhama."

"Blendaj kao Beckham", "Tutorijal za koji nismo znali da nam treba', "Kakva legenda", komentirali su njegovi obožavatelji.

David je nedavno proslavio rođendan, a Victoria mu ga je čestitala njegovom seksi fotografijom.

"Nema na čemu", napisala je Victoria uz fotografiju na kojoj Beckham pozira samo u bijelim gaćicama i potpuno mokar, a prizor je na društvenoj mreži izazvao pravu pomutnju.

"Sadržaj koji svi trebamo i zaslužujemo", "Nemoj se sramiti, pokaži nam i prednju stranu", "Hvala, Victoria, u ime svih žena na svijetu", "Može li i jedna na kojoj su mu ruke u zraku?", "Victoria, Bog te blagoslovio", bili su samo neki od brojnih komentara ispod fotke, koja je prikupila i više od 600 tisuća lajkova.

1/31 >> Pogledaji ovu galeriju Marco Cuccurin - 1 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 5 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 3 Marco Cuccurin i Paula Tonković - 1 +26 Marco Cuccurin i baka Rita - 8 Celebrity Mladić kojeg je zavoljela cijela Hrvatska pokazao kako izgledaju stopala pobjednika: ''Rana na ranu, ali sve se isplatilo...''

1/14 >> Pogledaji ovu galeriju Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 6 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 7 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 1 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 2 +9 Mirko Rašić i zaručnica Marijana - 3 Celebrity Zaručnica tragično preminulog youtubera iz Srbije oprostila se od njega riječima koje slamaju srce: "Svemiru moj nedosanjani..."

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene