"Nema na čemu!"

Victoria Beckham počastila seksi fotografijom supruga Davida, pozirao je samo u gaćicama i potpuno mokar!

Victoria i David Beckham Victoria i David Beckham Instagram 1/30 >> Pogledaji ovu galeriju David Beckham Victoria i David Beckham David i Victoria Beckham - 2 Victoria i David Beckham - 1 Victoria i David Beckham - 2 Beckham Victoria,David, Brooklyn i Nicola Peltz - 5 Beckham Victoria,David, Brooklyn i Nicola Peltz - 2 Beckham Victoria,David, Brooklyn i Nicola Peltz - 3 Victoria i David Beckham - 2 Victoria i David Beckham +19 David Beckham - 1 Galerija

Victoria Beckham čestitala je rođendan suprugu Davidu njegovom golišavom fotografijom.

Proslavljeni nogometaš David Beckham napunio je 48 godina, a supruga Victoria Beckham rođendan mu je čestitala njegovom seksi fotografijom.

Pogledaj i ovo Victoria i David Beckham - 3 Ljudi ih obožavaju! Seriju o Beckhamovima mnogi su pogledali u jednom dahu, a oni su sada rekreirali urnebesnu scenu koja se najviše dijelila: ''Budi iskrena...''

"Nema na čemu", napisala je Victoria uz fotografiju na kojoj Beckham pozira samo u bijelim gaćicama i potpuno mokar, a prizor je na društvenoj mreži izazvao pravu pomutnju.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

"Sadržaj koji svi trebamo i zaslužujemo", "Nemoj se sramiti, pokaži nam i prednju stranu", "Hvala, Victoria, u ime svih žena na svijetu", "Može li i jedna na kojoj su mu ruke u zraku?", "Victoria, Bog te blagoslovio", samo su neki od brojnih komentara ispod fotke, koja je prikupila i više od 600 tisuća lajkova.

Victoria je suprugu prije ovoga posvetila i jednu romantičnu objavu.

"Sretan rođendan, Davide. Volimo te puno. Ti si najbolji suprug i nevjerojatan otac. Ti si naše sve", napisala je.

 
 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Objavu dijeli Victoria Beckham (@victoriabeckham)

Inače, David i Victoria vjenčali su se 1999. godine i zajedno imaju četvero djece, sinove Brooklyna, Romea i Cruza te kćer Harper Seven.

1/24 >> Pogledaji ovu galeriju Momčilo Otašević Serija Kumovi - 1 Serija Kumovi - 2 Serija Kumovi - 3 +19 Serija Kumovi - 4 Celebrity Momčilo Otašević podijelio urnebesan video s Anom Uršulom Najev, zvijezde "Kumova" ovakve nismo imali priliku vidjeti u seriji!

1/30 >> Pogledaji ovu galeriju Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić Lidija Bačić - 2 +25 Lidija Bačić - 1 Celebrity Lidija Bačić pozirala u izazovnom donjem rublju, a sve je dodatno začinila još jednim seksi detaljem!

SVI ČITAJU OVO

Povezane teme

Još lakše do najnovijih vijesti o poznatima.

Prati showbuzz.hr na DNEVNIK.hr aplikaciji. Preuzmi odmah!

Omogući obavijesti i budi uvijek u toku

IMAMO JOŠ NA OVU TEMU
Još vijesti
na instagramu POSJETI NAS
Pretraži

Omogući obavijesti
i budi uvijek u toku

Obavijesti uključene